Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Εικόνες αλλοτινής περιόδου έξω από την πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Κρήτης - εικόνες σοκ (Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011)

Η μια εικόνα είναι της Ελλάδος της  κατοχικής περιόδου. Η άλλη εικόνα είναι της Ελλάδος του 2011. Η μόνη διαφορά των δύο εικόνων είναι πως η μια είναι έγχρωμη και η άλλη ασπρόμαυρη. Ο λόγος όμως που αναγκάζει τους ανθρώπους τότε και τους ανθρώπους σήμερα να στριμώχνονται σε αυτές τις ουρές είναι -θα το αναφέρουμε όσο πιο κομψά γίνεται- η προμήθεια τροφίμων.



Στην Ελλάδα του 2011 πλέον, ευδοκιμούν αυτές οι εικόνες. Στο Ηράκλειο απ' όπου η δεύτερη φωτογραφία, οικογενειάρχες, συνταξιούχοι, άνθρωποι του μεροκάματου ή συμπολίτες μας χωρίς πια μεροκάματο, άποροι με λίγα λόγια, στριμώχθηκαν στην ουρά πίσω από την πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της Περιφέρειας Κρήτης για να προμηθευτούν τρόφιμα.
Η διανομή των τροφίμων ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, την οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο, και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 τις ίδιες ώρες στις Μοίρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.
Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ για να παραλάβουν τα τρόφιμα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

















Το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, και στη συγκεκριμένη διανομή, οι παρακάτω έμποροι - προμηθευτές - επιχειρηματίες τροφίμων:

 Κρητικά αναψυκτικά «Φήμη»
 Ζηδιανάκης ΑΕ
 Σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ΑΕ
 Βοθήλια ΑΕ-επιτραπέζιο νερό Σεληνάρι
 Βότομος ΑΕ
 Καφές Δανδάλη
 Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου
 ΠΡΟΜΕΚ (μελάκι)
 Χριστόφορος Βενέρης
 Σταματάκης & Υιοί
 Σούπερ μάρκετ Μακρυγιαννάκη Αικατερίνη
 Σούπερ μάρκετ Καδιανάκη
 Ένωση Μεσσαράς
 Ζαχαροπλαστείο Λεωνίδα Κλάδου
 Ελευθέριος Κανάκης, τυποποίηση όσπριων-ρυζιού
 Μύλοι Κρήτης ΑΕ
 Arla, Βελιβασάκης ΑΕ
 Creta Farm
 Δανδουλάκης Εμμανουήλ

Το ίδιο πρόβλημα όμως αντιμετωπίζουν όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας και σε άλλες περιοχές της χώρας μας.



 Πηγή: www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...