Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Και όμως, δεν βρίσκονται ακόμα στο Ειδικό Δικαστήριο. Γιατί ; (Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011)


Παρακολούθησα άναυδος χθες βράδυ τη συνέντευξη του κ. Χρυσοχοϊδη στον Αλέξη Παπαχελά.
Τα όργανα άρχισαν όταν έκανε τον απολογισμό του. Επισημαίνω μερικά, από τα όσα συνταρακτικά είπε:

Λάθος το μνημόνιο«έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις».

Δεν διαπραγματευτήκαμε:  «από την στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο δε διαπραγματευτήκαμε σωστά»

Αποδειχθήκαμε ανίκανοι: « και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει».

Δεν ξανάγινε τέτοιο κακό: Όταν τον ρώτησαν για τις σκληρές επιθέσεις στον πρώην πρωθυπουργό είπε και τα εξής απίστευτα: «Αυτό έγινε γιατί σκληρά ζουν οι άνθρωποι σήμερα, είναι σκληρή η πραγματικότητα. Δεν πρέπει να ξαναγίνει τέτοιο κακό που έγινε στον τόπο, όπως έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια»

Άσχετη κυβέρνηση:  «η κυβέρνηση στελεχώθηκε από πολιτικούς, οι οποίοι ήταν τελείως άπειροι, δεν ήταν εκλεγμένοι, ήταν συνεργάτες του κ. Παπανδρέου».

Άγνοια της πραγματικότητας:  «κατά τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης Παπανδρέου διατυπώθηκαν και απόψεις που έλεγαν να δώσουμε αυξήσεις, αντί να μαζέψουμε τα δημόσια οικονομικά, που σημαίνει ότι υπήρχε πλήρης άγνοια της πραγματικότητας και των κινδύνων που αντιμετώπιζε η χώρα».

Για να καταλάβουμε καλά, κορυφαίος υπουργός της πρώην κυβέρνησης, δεξί χέρι του Παπανδρέου βγαίνει επισήμως και λέει ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια εγκλημάτησαν κατά του ελληνικού λαού. Εμείς τα λέγαμε από καιρό, αλλά όταν τα λέει ο κ. Χρυσοχοϊδης μήπως θα έπρεπε να ντρέπεται να βγαίνει στην τηλεόραση αλλά και να διεκδικεί θώκους;

Ποιος θα πληρώσει για τα εγκλήματα κατά της χώρας κύριε Χρυσοχοϊδη;

Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν ακόμα, ενώ έπρεπε να βρίσκονται στο Ειδικό Δικαστήριο

Αδέξιος Δεξιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...