Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Γιλμάζ: ‘Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν την Ελλάδα” (Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011)

Αν και δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψη τα δημοσιεύματα εφημερίδων, και ειδικά τουρκικών που θα ήθελαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα, εντούτοις ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπιργκιούν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, επί χρόνια
υπήρξαν μυστικά κονδύλια που χειρίζονταν οι εκάστοτε πρωθυπουργοί οι οποίοι τα χρησιμοποιούσαν για δολοφονίες Κούρδων και για… κάψιμο δασών στην Ελλάδα.

Αυτό φέρεται να υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ ο οποίος λέει:

«Όλοι οι πρωθυπουργοί στο τέλος της θητείας τους ενημερώνουν τον νέο πρωθυπουργό σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά, και οι προηγούμενοι από εμένα με είχαν ενημερώσει. Έτσι έκαναν ο Ερμπακάν, ο Ετσεβίτ και ο Ντεμιρέλ. Μόνο η κυρία Τανσού δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για την περίοδο της. Μάλιστα είχε πει πως “Αν το συνεχίσετε θα διαλύσω τον συνασπισμό”. Και εγώ είπα “ας τελειώσει. Αυτό ήταν το τέλος”».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Γιλμάζ έκανε λόγο για χρήματα που δόθηκαν εκείνη την περίοδο ώστε να υπάρξει αποσταθεροποίηση με πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν καθώς και για φωτιές σε ελληνικά δάση. Δηλαδή πράκτορες της ΜΙΤ έκαιγαν ελληνικά δάση προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στην Ελλάδα, πολιτικό πρόβλημα και αποσταθεροποίηση.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιλμάζ ήταν πρωθυπουργός το 1996, το 1997-1999 και αναπληρωτής πρωθυπουργός από το 1999 έως το 2002.

Προφανώς είναι δύσκολο να αποδείξεις κανείς ότι ίσχυαν όλα αυτά, αλλά ας το έχουνε στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι «κουμπάροι» και όσοι χορεύουν ζεϊμπεκιές με τους γείτονες.


Πηγή: www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...