Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το κόστος συντήρησης όλων των Ταξί της αγοράς..!


Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον ιδιοκτήτη ενός οχήματος Ταξί, είναι χωρίς αμφιβολία, το κόστος συντήρησης με το οποίο θα επιβαρυνθεί. 


Στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πόσο θα σας κοστίσει το service σε όλους τους εκπρόσωπους της αγοράς για κύκλο χρήσης έως και τα 100.000 χλμ.

Η κρίση που μαστίζει και την ελληνική αγορά σε συνδυασμό με το ολοένα και αυξανόμενο κόστος των καυσίμων, έχουν επιφέρει αρκετές αλλαγές και στη λειτουργία του κλάδου των Ταξί. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στη σταδιακή μείωση των συνολικών χιλιομέτρων που ένα Ταξί πλέον διανύει καθημερινά καθώς, ενώ πριν από λίγα χρόνια ένα όχημα μπορεί να πραγματοποιούσε έως και 300 χλμ. ημερησίως, πλέον, η πλειοψηφία δεν υπερβαίνει τα 150 χλμ. 

Αυτό συμβαίνει καθώς οι οδηγοί Ταξί αποφεύγουν να πραγματοποιούν «άδεια» χιλιόμετρα (χωρίς επιβάτη δηλαδή) και προτιμούν να παραμένουν σε κάποια από τις πιάτσες. Σε κάθε περίπτωση, ένα Ταξί έχει να επιδείξει περίπου 4.500 χλμ. σε μηνιαία βάση ή περισσότερα από 40.000 χλμ. σε ετήσια βάση. 

Βάσει λοιπόν των συγκεκριμένων δεδομένων, καθίσταται σαφές πως, όχι μόνο η μέση κατανάλωση καυσίμου, αλλά και το κόστος συντήρησης, αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητήματα που πρέπει να απασχολεί τον κάτοχο ενός τέτοιου οχήματος. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επιλογής ενός Taxi, η… ανακάλυψη του τελικού ποσού που ένας αυτοκινητιστής θα πληρώσει για τη συντήρησή του (χωρίς φυσικά να συνυπολογίσουμε το κόστος επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος) είναι σαφέστατα ένα δύσκολο εγχείρημα. 

Για το λόγο αυτό, ζητήσαμε από όλες τις αντιπροσωπείες που προσφέρουν οχήματα ως Ταξί στην ελληνική αγορά, να μας ενημερώσουν για το κόστος συντήρησης των εκπροσώπων τους μέχρι το όριο των 100.000 χλμ. Στις σελίδες που ακολουθούν, θα ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με το πόσο θα σας κοστίσει, τόσο η εργασία, όσο και τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν, σε καθεμιά από τις προγραμματισμένες επισκέψεις του οχήματος σας στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. 

Αξίζει, ωστόσο, να σημειώσουμε πως, τα νούμερα που σας παρουσιάζουμε, μπορεί να αλλάξουν καθώς οι εταιρείες διατηρούν αυτό το δικαίωμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:http://www.autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...