Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Βορίδης: Δεν θα μείνω στην κυβέρνηση για να κάνει βόλτες στο Εξωτερικό ο Δημας (Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011)

Βορίδης: Δεν θα μείνω στην κυβέρνηση για να κάνει βόλτες στο Εξωτερικό ο Δήμας
Τι είπε ο υπουργός Μεταφορών - Τι σκέφτεται ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
«Δεν θα μείνω στην κυβέρνηση για να βλέπω τον έναν την Ν.Δ. να κάνει βόλτες στα στρατόπεδα (σ.σ. Αβραμόπουλος) και τον άλλον ταξίδια ανά τον κόσμο (σ.σ. Δήμας) και τον αρχηγό του κόμματος να λέει είμαι εντός εκτός και επί τα αυτά» ακούστηκε να λέει χθες το
βράδυ σε συγκέντρωση κομματικών του, φίλων, ο υπουργός Μεταφορών
, Υποδομών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, αποκαλύπτοντας επί της ουσίας τις πραγματικές προθέσεις του κόμματός του. Η αλήθεια είναι ότι ο Καρατζαφέρης και οι συν αυτών, βλέποντας ότι η ηγεσία της Ν.Δ. υπό τον Αντώνη Σαμαρά, επιδιώκει να αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα της κυβέρνησης Παπαδήμου, και να κάνει πολιτικό αντάρτικο, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στον πολιτικό εγκλωβισμό της Συγγρού.
Η στρατηγική του ΛΑ.Ο.Σ., που ξεδιπλώνεται τις τελευταίες δύο μέρες από τον Βορίδη εντός του υπουργικού Συμβουλίου είναι πολύ απλή. Ή συναινεί ο Σαμαράς για παράταση του χρόνου της κυβέρνησης ή πάμε άμεσα σε εκλογές. Μάλιστα, απόψε μετά την συνάντηση με τον Παπαδήμο, δεν αποκλείεται ο Καρατζαφέρης, να προχωρήσει στον απόλυτο πολιτικό αιφνιδιασμό, αφήνοντας εντός της κυβέρνησης τα δύο μεγάλα κόμματα. Από τη στιγμή που έχει θέσει ως όρο την παράταση της θητείας της κυβέρνησης, δεν θα μπορεί κανείς να του πει το οτιδήποτε. Έτσι, για άλλη μια φορά η ηγεσία της Ν.Δ., θα δείχνει ανεύθυνη απέναντι στην κρισιμότητα των στιγμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...