Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας (Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας


ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίαςΝέο κύμα κακοκαιρίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες στα δυτικά της χώρας.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και θα υπάρχει παγετός τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην επιστροφή των εκδρομέων, παρόλο που κατά τόπους θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ.
Σε ισχύ βρίσκονται, εν τω μεταξύ, τα μέτρα από
την Τροχαία για όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.
Στα μέτρα περιλαμβάνονται έλεγχοι και αλκοτέστ για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» παραβάσεων, που αποτελούν τις βασικότερες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων.
Τι πρέπει να προσέξετε…
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ΓΓΠΠ εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους συστήνει όπως προβούν στις παρακάτω ενέργειες:
-Εξαιτίας των κινδύνων από πτώση κεραυνών κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να αποφεύγουν τη μετακίνηση και την παραμονή τους στην ύπαιθρο.
-Να αποφεύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
-Να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ.
-Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...