Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Το πρώτο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ των Αnonymous για την Ελλάδα είναι γεγονός! (Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011)

Το πρώτο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ των Αnonymous για την Ελλάδα είναι γεγονός!Το πρώτο δελτίο τύπου των Anonymous για το Operation Greece (#OpGreece) είναι γεγονός. Σε μια εκτενή τους δήλωση, όπως μας έχουν συνηθίσει, οι Anonymous αναλύουν την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα καθώς και το πως φτάσαμε μέχρι εδώ.

Αναφέρουν ονόματα πολιτικών, ενώ προσφέρουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, γνωστοποιώντας στο ευρύ κοινό εντός και εκτός
Ελλάδος στοιχεία που αποδείκνυουν τους ισχυρισμούς τους. Το δελτίο τύπου των Anonymous – #OpGreece- κοινοποίηθηκε στο SecNews μέσω Twitter.

Το πρώτο δελτίο τύπου των Anonymous #OpGreece είναι αναρτημένο στο Pastebin, ενώ ακολουθεί μετάφραση απο την συντακτική ομάδα του SecNews :

«Χαιρετίζουμε όλο το κόσμο, αυτό είναι το πρώτο δελτίο τύπου από το #OpGreece. Επιθυμούμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και να ενημερώσουμε μαζικά για την ύπαρξή και δραστηριότητά μας. Επιθυμούμε την ευαισθητοποίηση οχι μόνο των Ελληνων εντός της Ελλάδας, αλλά και των Ελλήνων ομογενών, όλοι εσείς που είστε ελληνικής καταγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είδαμε όλοι τον μπάτσο με την χρήση σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο των διαδηλωτών σωστά; Είδαμε επίσης τον Tony Bologna να ψεκάζει νεαρές γυναίκες στην Νέα Υόρκη ναι; Αν τα παραπάνω σας συγκλόνισαν, εδώ είναι μια καθημερινή ρουτίνα. Οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά, λαμβάνουν αυτή την «περιποίηση» σχεδόν ΚΑΘΕ εβδομάδα ενώ κανένας αξιωματούχος δεν αντιδρά στις πράξεις βίας εναντίον πολιτών που συμβάινουν σε αυτή τη χώρα.

Τον περασμένο μήνα η Ελληνική Αστυνομία ψέκασε άτομα με ειδικές ανάγκες σε αναπηρικά καροτσάκια, ενώ πρίν απο δύο μήνες επιτέθηκαν σε πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά – απλά περπατώντας ούτε καν φωνάζοντας. Η Αστυνομία έριχνε δακρυγόνα και πέτρες χτυπώντας τους με μπαστούνια(γκλόπ) και σιδερένιες ράβδους. Πρίν απο τρείς μήνες συνέβησαν τα ίδια ακριβώς ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και δημοσιογράφους που κρατούσαν φωτογραφικές μηχανές.

Τώρα, την στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια, το Διαδίκτυο απειλείται από τον Μάκη Βορίδη, ένα πρόσωπο που την δεκαετία του 70′ και του 80′ ανήκε σε μια ομάδα παρόμοια με το ΚΚΚ και τώρα είναι μέλος του φασιστικού κόμματος στην Ελλάδα. Ο Βορίδης είναι τώρα υπεύθυνος για το Διαδίκτυο. Μια εβδομάδα μετά την «εκλογή» του (εξελέγη απο τους πολιτικούς και όχι απευθείας απο τον λαό), blogs που παρείχαν ελευθερία λόγου έκλεισαν, λογαριασμοί στο Facebook – κυρίως ακτιβιστών, Anons, αναρχικών,κομμουνιστών και trolls – διεγράφησαν. Τώρα ο Βορίδης και οι φίλοι του σχεδιάζουν να λογοκρίνουν όλους τους παρόχους Internet (ISPs), με πρόσχημα οτι το πράττει ώστε να ξέρει πότε μια «τρομοκρατική ενέργεια» θα πραγματοποιηθεί εναντίον των πολιτών. Κάθε αντίθετος πολιτικός λόγος που δεν είναι αρεστός στον φασισμό θεωρείται «τρομοκρατία». Οπότε ναι, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.

Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας.

Εδώ είναι μερικές συνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα:

- Αθήνα 29-06-2011: Επίθεση της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον Ελλήνων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. http://www.youtube.com/watch?v=v_GZOD3R1Ek

- Ένας άνδρας λέει στην Αστυνομία «Φύγετε από αυτή την πλατεία και σας παρακαλώ μην με χτυπήσετε», ο μπάτσος όχι μόνο τον χτυπά αλλα του σπάει και το κεφάλι μπροστά στην κάμερα. http://www.youtube.com/watch?v=VlVML5ih2Qs

- Ο νέος υπουργός υπεύθυνος για το Διαδίκτυο, στην πρώτη δήλωσή του λέει «Συμφωνώ οτι οι συμπλοκές γίνονται από τους ανθρώπους αλλά δεν χρησιμοποιούν ούτε γκλοπ ούτε κράνη», η επόμενη εικόνα είναι όταν ο ίδιος κρατούσε ένα τσεκούρι κατα την διάρκεια της συμμετοχής του στην αντίστοιχη ομάδα με το ΚΚΚ. Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτή την στιγμή υπεύθυνος για το Internet στην Ελλάδα και είναι μέλος του φασιστικού κόμματος. Δεν εξελέγει απο εμάς αλλά απο την ίδια την κυβέρνηση. http://www.youtube.com/watch?v=4JStHrZltE4

 Χρειάζεστε περισσότερες συνδέσεις? ΟΚ

- Περισσότερες πληροφορίες για τον Μάκη Βορίδη. http://www.nakedcapitalism.com/2011/11/mark-ames-austerity-fascism-in-greece-%E2%80%93-the-real-1-doctrine.html

- Βίντεο απο το #OpGreece, #OpSupportGreece και ανθρώπων που παρακολουθούν τις ταραχές και διαδηλώσεις.






- Εικόνες της αστυνομικής βίας κατά την διάρκεια των ταραχών και διαδηλώσεων

http://www.demotix.com/sites/default/files/imagecache/large_652x488_scaled/photos/601179.jpg

http://www.demotix.com/sites/default/files/imagecache/large_652x488_scaled/photos/601173.jpg

http://www.policebrutality.info/content/uploads/2011/10/greece-police-brutality.jpg

http://www.marxist.com/images/stories/greece/greek_police.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiy_c2vpGF8Nkh1ebam3mgJQZPz0V8H89wnts_FAElVvqS0mi17mFaPGvn8O9m1QyZb0Q8LqH3js66hyphenhyphenRdCcl_lz2koU-jskcmizaPKLnV0Krwx7kG_1KaZh2JesKLawS4LJB3dnxcjnMw/s1600/gklop.jpg

Άρα τί πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή? Γιατί όλη αυτή η βία?

Όλα ξεκίνησαν οταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου άρχισε να μειώνει τις αποδοχές του λαού προσθέτοντας επιπλέον μέτρα λιτότητας. Τα μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν στην διάδοση της προπαγάνδας οτι οι Έλληνες πολίτες είχαν ευθύνη για αυτό, ενώ στην πραγματικότητα η κυβέρνηση εξάντλησε τα χρήματα αυτά για ίδιον όφελος. ΟΧΙ. Οι Έλληνες πολίτες ειναι φτωχοί για σχεδόν 2 χρόνια τώρα, ενώ γίνονται ακόμα πιο φτωχοί μέρα με την μέρα. Η κυβέρνηση δαπάνησε αυτά τα χρήματα σε προιόντα πολυτελείας όπως αυτοκίνητα, σπίτια, και γή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να ψάξετε στο Google τις παρακάτω λέξεις-κλειδια: Vatopedi, Σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα, ελληνική υπόθεση υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων 2004.

Έτσι αυτό που συμβάινει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι :

- Οι άνθρωποι πληρώνουν περισσότερους φόρους, ακόμη κι αν δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά

- Οι συντάξεις έχουν μειωθεί τόσο που οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα ακόμα και για τα φάρμακά τους, το ενοίκιο ή τους λογαριασμούς τους

- Γίνονται εξώσεις σε πολίτες λόγω δανείων

- Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ) αναγκάζει τους ανθρώπους να πληρώνουν πολύ περισσότερα απο οτι καταναλώνουν(ως φόρο ακινήτου) ειδάλως κόβουν την παροχή ρεύματος.

- Οι Τράπεζες έχουν την ευθύνη

- Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν και δεν αποκαλύπτουν τα πραγματικά γεγονότα όπως διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, θανάτους, ξυλοδαρμούς, αστυνομική βία, πολιτικά σκάνδαλα κλπ

- Το να βρεί κάποιος εργασία είναι σπάνιο και ακόμα και αν βρέι η αμοιβή δεν είναι αρκετή

- Καταστήματα κλείνουν

- Τα σπίτια εγκαταλείπονται

- Οι άνθρωποι φεύγουν απο την Ελλάδα για να βρούν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό

- Τα παιδιά λιποθυμούν απο την πείνα: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100921&catid=3

- Τοξικομανείς και άστεγοι άνθρωποι χρησιμοποιούν χρησιμοποιημένες-μολυσμένες με AIDS βελόνες ώστε να μπορούν να πάρουν τα 700€ που το κράτος αναγκάζεται να πληρώσει για τις δαπάνες τους.

- Διαδηλωτές πεθαίνουν, αιμορραγούν, υποφέρουν

- Το 70% των ελληνικών οικογενειών δεν θα ανάψει την θέρμανση κατά την διάρκεια του χειμώνα, λόγω του ότι δεν μπορούν να διαθέσουν οικονομικά για αυτό.

- 1.500.000 Έλληνες είναι άνεργοι

- Οι οικογένειες καταστρέφονται

- Ο μέσος Έλληνας αντιμετωπίζεται σαν «άχρηστος-ρύπος» απο τους πολιτικούς και τους ανθρώπους εκτός Ελλάδος, λόγω της προπαγάνδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

- Η λογοκρισία ξεκίνησε, τα blogs κλείνουν, οι ακτιβιστές του Facebook στοχοποιούνται, η ελευθερία του λόγου απειλείται (Ο Υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης απείλησε δια τηλεοράσεως οτι το πολιτικό άσυλο οι ιστοσελίδες του δικτύου Indymedia θα πρέπει να αισθάνονται οτι απειλούνται τώρα που ανέλαβε αυτός http://www.dailymotion.com/video/xkqcyi_yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-indymedia_news)

- Δημοσιογράφοι σκοτώνονται. http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Sokratis_Giolias και πολλά πολλά άλλα.

Αυτή είναι η ζωή στην Ελλάδα σήμερα. Προσπαθούν να φιμώσουν όσους αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας, ώστε να επαυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την Ελλάδα παγκοσμίως.

Για τα ελληνικά Links απλά χρησιμοποιήστε το Google Translate.
We are Anonymous

We are Legion

We do not Forget

We do not Forgive

Expect us.
Είς το όνομα του # OpGreece»

Σχόλιο SecNews: Το Πρώτο Δελτίο Τύπου του #OpGreece επιδιώκει την παγκόσμια ευαισθητοποίηση για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Με αναλυτικό τρόπο περιγράφουν την καθημερινότητα όπως την ζούν η πλειονότητα των Ελλήνων. Μένει να δούμε εαν οι Anonymous με το Operation Greece θα πραγματοποιήσουν δικτυακές επιθέσεις εναντίον ελληνικών στόχων.

ΠΗΓΗ: secnews.gr

Δείτε το Αγγλικό κείμενο των Anonymous:

Greetings world, this is the first press release by #OpGreece. We want to raise awareness of the critical situation in Greece, and about our existence. We want to raise the awareness not only of Greeks within Greece, but Greek expatriates, you who are of Greek descent and the entire world.

We all saw the UC spray cop right? And the Tony Bologna spraying of young women in New York Yes? Well if that shocked you, here it is a daily routine. Greek citizens who peacefully protest receive this treatment almost EVERY week yet no one is responding to the acts of violence happening in this country.

Last month Greek police sprayed disabled people in wheel chairs, two months ago they attacked civilians who were only protesting peacefully – just walking and not even shouting – The police were throwing tear gas and stones and hitting them with sticks and iron rods. Three months ago the same thing and even hit reporters and whoever held a camera.

Now, as we write these words, the internet is being threatened by Makis Voridis, a person who in the 70′s and 80′s belonged into a group similar to KKK and is currently a member of the fascist party in Greece. Voridis is now in charge of the internet. A week after his «election» (he was elected by politicians and not by the people), blogs for freedom of speech were shut down, accounts on Facebook – mainly activists, anons, anarchists, communists and trolls – were deleted. Now Voridis and his cronies are planning to censor all the ISP’s so they will know when an «act of terrorism» is being generated by the public. Any political discourse that is not their flavor of fascism is considered «TERRORISM»


So yeah, this is Greece right now.

We need your help!

Here are some links that will help you understand Greece’s curretn situation:
- Athens 29-06-2011 Greek police attack against greek citizens in Syntagma square.



- A man tells the police «get off this square and please don’t hit me» the cop not only hits the guy but breaks his skull on cam.



- The new minister in charge for the internet, the 1st words he says «I agree that fights are being done by the people but not using rods sticks and helmets» the next picture is him holding an axe during his time in the KKK-like group he was. this man is currently in charge for the internet in Greece and is a member of the Fascist party. He wasn’t elected by us but by the government it self.



DO YOU NEED MORE LINKS?

ok.

- More info about Makis Voridis
http://www.nakedcapitalism.com/2011/11/mark-ames-austerity-fascism-in-greece-%E2%80%93-the-real-1-doctrine.html

- Videos by #OpGreece, #OpSupportGreece and people attending the riots and protests







- Pictures of Police brutality during the protests and riots

http://www.demotix.com/sites/default/files/imagecache/large_652x488_scaled/photos/601179.jpg

http://www.demotix.com/sites/default/files/imagecache/large_652x488_scaled/photos/601173.jpg

http://www.policebrutality.info/content/uploads/2011/10/greece-police-brutality.jpg

http://www.marxist.com/images/stories/greece/greek_police.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiy_c2vpGF8Nkh1ebam3mgJQZPz0V8H89wnts_FAElVvqS0mi17mFaPGvn8O9m1QyZb0Q8LqH3js66hyphenhyphenRdCcl_lz2koU-jskcmizaPKLnV0Krwx7kG_1KaZh2JesKLawS4LJB3dnxcjnMw/s1600/gklop.jpg

So what is really going on in Greece right now? Why all this violence?

It all started when the ex Prime-Minister of Greece George Papandreou started to cut off the people’s payments and adding more austerity measures. The media helped spread a propaganda as if the people of Greece really had to do something with the money the government used for their own benefits.


NO. The Greek citizens have been poor for almost 2 years now and they’re getting poorer day by day.

The government spend this money in luxury products such as cars, houses and land.

For more info about this google these words individually: Vatopedi, Siemens scandal in Greece, Greek wiretapping case 2004.
So what is happening right now in Greece?
- People pay more taxes even though they cannot afford it

- Pensions have been cut off, so the elderly cannot even afford their medicine, rent and bills

- People are getting evicted due to loans

- Electricity company forces people to pay a lot more than they’re supposed to, either wise they shut down their power at home


- Banks are in charge

- Media spread propaganda and not covering the true stories such as, protests, riots, deaths, beating, police brutality, political scandals etc

- Getting a job is rare and even if you find one, the payment is not enough

- Stores are shutting down

- Homes are being abandoned

- People are living Greece to find a better life abroad

- Kids are fainting from starvation: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100921&catid=3

- Junkies and homeless people use used up needles to get infected with AIDS so they can get the 700 Euros the state is forced to pay on their expenses: http://parganews.com/2011/11/22/n%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5-aids-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%84%CE%BF/


- Protesters die, bleed, suffer

- 70% of the Greek families won’t turn on their heat during the winter cause they can’t afford it

- 1.500.000 Greeks are unemployed

- Families being destroyed

- The average Greek is being treated like dirt by the politicians and people outside Greece who bought on the media spread propaganda

- Censorship took over, blogs are closing, Facebook activists are being targeted, freedom of speech is being threatened (minister Adonis Georgiadis threatened by TV that the political asylum of one of our indymedia sites should feel threatened now that he’s also in charge http://www.dailymotion.com/video/xkqcyi_yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-indymedia_news )

- Reporters are getting killed ( http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Sokratis_Giolias )

and many many more.
This is life in Greece nowadays. They try to silence those who are fighting back for their human rights. We need your help to be heard and raise awareness to the world.
for the Greek links, simply use Google translate.
We are Anonymous

We are Legion

We do not Forget

We do not Forgive

Expect us.
In the name of #OpGreece

Πηγή: http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...