Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Χαστούκι από την Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών: Δεν κόβουμε κανένα ρεύμα (Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ: Στο Μεσολογγι και τη Ναυπακτο δεν υπαρχει πλεον καποιος να κοψει το ρευμα!
Σημαντική απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης συνδέσμων εργοληπτών δημοσίων έργων (που εκτελούν τις εντολές της ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος) μετά από έγκαιρη και πολύ αποτελεσματική παρέμβαση της τοπικής πρωτοβουλίας ενάντια στα χαράτσια Δράμας, όπου συνεδρίαζαν χθες τα προεδρεία των συνδέσμων τους.


Οι ενέργειες των συναγωνιστών έγιναν μετά από επικοινωνία, ειδοποίηση τους και συνεννόηση με τους Πολίτες ενάντια στα Χαράτσια (Αθήνα) που με τη σειρά τους είχαν ενημερωθεί από την πολύ ενεργή ομάδα του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου για την συνεδρίαση της Δράμας. Είναι ανάγκη να αξιοποιήσουμε αυτή την πολύ σημαντική εξέλιξη, αποσπώντας σε ολες τις περιοχές της χώρας αντίστοιχες αποφάσεις από τους τοπικούς συνδέσμους, μιας κι οι πρόεδροι τους ήδη συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή. Καταλαβαίνουμε ότι σε συνδυασμό με την ανάλογη απόφαση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ υλοποίησης του εκβιασμού της. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Δράμα
10 Δεκεμβρίου 2011
Συνδιάσκεψη Προεδρείων
Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων
στη Δράμα


ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, έχοντας υπ΄όψιν την επιβολή Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών  (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) μέσω της Δ.Ε.Η. Δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην παραπάνω εισφορά  η οποία πλήττει άμεσα τα λαϊκά εισοδήματα, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς που είναι αντίθετοι στην εισφορά και δεν θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια κατακερματίζει τους συμπολίτες μας.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και οποιαδήποτε συμμετοχή σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής.

Πηγή: http://olafree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...