Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Θύμιος Λυμπερόπουλος εναντίον Συνδέσμου τουριστικών επιχειρήσεων (Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011)

Tην έντονη αντίδραση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί Θύμιου Λυμπερόπουλου προκάλεσε άρθρο του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, όπου μεταξύ άλλων ζητεί από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την πλήρη και άμεση απελευθέρωση των χερσαίων μεταφορών -ταξί, φορτηγών, ΚΤΕΛ ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για τον τουρισμό και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όπως σημειώνει ο κ. Λυμπερόπουλος, «για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρεάδης κατάφερε να δημιουργήσει εκνευρισμό και οργή σε χιλιάδες επαγγελματίες». «Σε ρόλο τιμητή των πάντων και με απροκάλυπτο πρόσχημα την εξασφάλιση των συμφερόντων μόνο του τουριστικού κλάδου προτρέπει –καθοδηγεί την κυβέρνηση σε συγκεκριμένες πολιτικές. Οι απόψεις του σαφώς και ευνοούν το ‘’σπίτι’’ του, αλλά κανείς δεν νομιμοποιείται να κάψει το σπίτι του διπλανού του για να μεγαλώσει το δικό του».

Κάνει ακόμη λόγο για φιλικές σχέσεις του προέδρου του ΣΕΤΕ με τον προηγούμενο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, που όμως «σε αυτή την φάση δεν έχουν αντίκρισμα». «Η πρόθεσή του να ασκήσει πίεση στο νυν υπουργό κ. Βορίδη είναι ολοφάνερη. Όμως σε αυτή τη χώρα υπάρχουν κι άλλοι τύποι υπουργών εκτός του τύπου Ραγκούση, υπάρχουν κι άλλοι εργαζόμενοι που έχουν κι αυτοί δικαιώματα, υπάρχουν κι άλλα κριτήρια κυβερνητικών αποφάσεων πέρα από αυτά της εξυπηρέτησης ημέτερων και φίλων» προσθέτει.

Καταλήγοντας διαμηνύει ότι «ο κλάδος των ταξί καταδικάζει κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της κοινωνικής δικαιοσύνης και δηλώνει πανέτοιμος "να αποδώσει τα του Καίσαρα στο Καίσαρι" σε όποιον με δόλιο τρόπο υπονομεύει την ύπαρξή μας και την επαγγελματική μας οντότητα».

Πηγή: www.blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...