Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Επτά μεγάλες εταιρείες ταξί ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια εθνική διαφημιστική εκστρατεία κατά της Uber σε έξι πόλεις του Καναδά..!

Επτά μεγάλες εταιρείες ταξί έχουν ξεκινήσει μια εθνική διαφημιστική εκστρατεία κατά της Uber και των σχεδίων της να λειτουργήσει σε καναδικές
πόλεις.

Η εκστρατεία πραγματοποιείται μέσω ιστοσελίδων και διαφημίσεων σε εφημερίδες ώστε να «ξεκινήσει μια ενημέρωση για τους Καναδούς» σύμφωνα με τον Hanif Patni της Coventry Connection.

Ο Hanif Patni της Coventry Connection που λειτουργεί ταξί στην Οτάβα, δήλωσε ότι η εκστρατεία στοχεύει στην Οτάβα, το Μόντρεαλ, το Τορόντο, το Κάλγκαρι, το Έντμοντον και το Βανκούβερ. Όλες αυτές οι πόλεις έχουν επιλεγεί από το την Uber, για να δραστηριοποιηθεί μέσω της υπηρεσίας της UberX.

Οι έντυπες διαφημίσεις είναι με τη μορφή μιας ανοιχτής επιστολής στο κοινό, που προτρέπουν τους αναγνώστες να χρησιμοποιούν ταξί με εκπαιδευμένους οδηγούς, με ασφαλιστική κάλυψη και με έναν μετρητή που δείχνει το κόμιστρο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι «δεν καταλαβαίνουν πώς ο κλάδος μας είναι δομημένος και ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια οργανωμένη υπηρεσία και μια μη ρυθμιζόμενη» δήλωσε ο Patni.

Η υψηλότερη τιμή των παρεχόμενων υπηρεσίων ταξί αντικατοπτρίζει το κόστος της ασφάλειας που ωφελεί τον επιβάτη και ιδίως το κόστος ασφάλισης που είναι υψηλό ($ 10.000) όπως για παράδειγμα στην περίπτωση δύο οδηγών οι οποίοι μοιράζονται ένα ταξί, καθώς και την ασφάλιση του οχήματος.


Η ιστοσελίδα Taxi Truths αναφέρει:

Τα οφέλη από τον κλάδο των οδηγών Ταξί

Μια ανοιχτή επιστολή προς τους Καναδούς,

Χρησιμοποιώντας ένα καναδικό ταξί μπορείτε να περιμένετε μια ασφαλή οδήγηση και να είστε σίγουροι ότι είστε στα χέρια ενός εκπαιδευμένου, επαγγελματία οδηγού, ο οποίος είναι επαρκώς ασφαλισμένος και ο οποίος θα σας χρεώσει μια δίκαιη τιμή.

Διαφορετικά πώς μπορείς να είσαι σίγουρος;

Αυτός είναι ο λόγος που, για πρώτη φορά, οι εταιρείες ταξί του Καναδά ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ενιαία φωνή της ρυθμιζόμενης βιομηχανίας ταξί του έθνους. Εκπροσωπώντας τους ιδιοκτήτες ταξί στο Μόντρεαλ, την Οτάβα, το Τορόντο, το Κάλγκαρι, το Έντμοντον και το Βανκούβερ, ο κλάδος των Ταξί του Καναδά πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο μια ρυθμιζόμενη βιομηχανία ταξί μπορεί να παρέχει την ασφαλή υπηρεσία που τα άτομα και οι κοινότητες περιμένουν και έχουμε ξεκινήσει μια εθνική εκστρατεία για να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα αυτό σε εσάς.

Η Uber που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Τορόντο, την Οττάβα και πιο πρόσφατα Μόντρεαλ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της προσπαθεί να μαζέψει υπογραφές στο διαδίκτυο ζητώντας να επιτραπεί η υπηρεσία της στο Βανκούβερ σύμφωνα με δημοσίευση της canada.com.

Στην πόλη της Οτάβα έχουν χρησιμοποιηθεί μυστικοί επιθεωρητές ώστε να πιαστούν οδηγοί της Uber και στο Μόντρεαλ ο ίδιος ο Δήμαρχος Denis Coderre έχει δηλώσει ότι είναι παράνομη.

Μάλιστα οι οδηγοί της, στην Οτάβα, αντιμετωπίζουν πρόστιμα 650 δολάρια για κάθε μυστική διαδρομή που πραγματοποιείται μέσω του app.

Η Σούζαν Τζόουνς, γενική διευθυντής των υπηρεσιών προστασίας και έκτακτης ανάγκης στην Οτάβα, είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι «Η επιβολή μέτρων βρίσκεται σε εξέλιξη, και αυτό θα συνεχίσει». Ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Jim Watson είπε ότι οι οδηγοί της Uber πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς των ταξί.

Η Uber θέλει να επεκταθεί στο Κάλγκαρι, στο Έντμοντον και στο Βανκούβερ. Οι οδηγοί της είναι ιδιώτες που χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα και δεν έχουν λάβει καμία άδεια για να πραγματοποιούν επιβατικές μεταφορές όπως τα ταξί.

ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-radiotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...