Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ηλεκτρικά ταξί Nissan Leaf και e-NV200 σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη..!



Σαν μέρος της συμφωνίας μεταξύ της Nissan και δυο εκ των μεγαλύτερων πόλεων της Ισπανίας, της Μαδρίτης και της
Βαρκελώνης, τρία Leaf και e-NV200 ταξί βγήκαν στους δρόμους.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί ένα ακόμα βήμα στις προσπάθειες της εταιρίας να συμβάλει στην μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος με ρύπους, προωθώντας οικολογικούς τρόπους μεταφοράς.
Η Μαδρίτη παρέλαβε το πρώτο Nissan Leaf ταξί σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Puerta del Sol οπού και ορίστηκε το «χιλιόμετρο μηδέν». Αυτό είναι το σημείο που ξεκινά η μέτρηση των χιλιομέτρων σε όλους τους ισπανικούς δρόμους. Άλλη μία Ισπανική πόλη που συμμετείχε στη συμφωνία είναι η Βαρκελώνη στην οποία κυκλοφορεί το e-NV200.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως η πλειονότητα των αστικών κουρσών είναι μικρότερες από 5 χιλιόμετρα, ηλεκτρικά ταξί ίσως να είναι η ιδανική λύση. Στην πραγματικότητα πόλεις ανά την υφήλιο σιγά σιγά τείνουν προς αυτό τον τρόπο μεταφοράς με τη χρησιμοποίηση ακόμα και του Tesla Model S. Όσον αφορά το Nissan Leaf αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να ξεπερνούν τις 140.000 τον Σεπτέμβρη του 2014 με ανταπόκριση κατά σειρά σε ΗΠΑ(64.000 μοντέλα), Ιαπωνία (45.000 μοντέλα) και Ευρώπη. Μάλιστα την Ευρωπαϊκή αγορά οδηγεί η Νορβηγία στην οποία πουλήθηκαν 11.000 μοντέλα και ύστερα το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο πουλήθηκαν 6.00 μοντέλα.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...