Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ''..!

Aγαπητή  Σφεντόνα Θα ήθελα να απαντήσω επώνυμα στη καταγγελία του αναγνώστη σου και να διαμαρτυρηθώ έντονα για τους απαράδεκτους υπαινιγμούς που αφήνετε να
αιωρούνται εις βάρος των συναδέλφων μου.
Έως το 2010 που υφίσταταιi\το πρόγραμμα <<συγκοινωνία >> το ΚΤΕΛ Κορινθίας Α.Ε. το οποίο και εκτελεί τις αστικές  συγκοινωνίες στην πόλη μας επιδοτείτο πλουσιοπάροχα για την εκτέλεση του συγκεκριμένου δρομολογίου . Μετά την κατάργηση του προγράμματος <<συγκοινωνία>> 
Το ΚΤΕΛ Α.Ε. απαίτησε από τον Δήμο Κορίνθου την συνέχιση της επιδότησης κάτι που είναι εντελώς παράνομο καθώς Δήμοι που ανέλαβαν παράνομα την επιδότηση Α.Ε. ΚΤΕΛ καταδικάστηκαν με δικαστικές αποφάσεις (στοιχεία στην διάθεση σας) και είναι πολύ φυσικό πώς ένας φορολογούμενος Δημότης που δεν κάνει χρήση των αστικών συγκοινωνιών θα επιδοτεί χρήστες των αστικών δρομολογίων  συμπολιτών μας και μη και μάλιστα μιας Α.Ε.
Οι αυτοκινητιστές ταξί ουδεμία αρμοδιότητα η δυνατότητα έχουν σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες δεν είναι αλώστε αυτός ο ρόλος τους. Οτιδήποτε εχει σχέση με τις αστικές συγκοινωνίες Αρμόδιο είναι το ΚΤΕΛ Α.Ε  Κορινθίας.
Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ότι λόγω της κρίσης η οποία έχει πλήξει τον κλάδο των  Ταξί σε μέγιστο βαθμό όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι εξυπηρετούν άψογα τους επιβάτες του προαστιακού της πόλης μας δίνοντας τους την δυνατότητα να μοιράζονται την ίδια διαδρομή με κόστος πολύ μικρότερο του εισιτηρίου.

ΜΕ ΕKΤΙΜΗΣΗ

Γιάννης Κορδώσης    Πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Κορίνθου.

Υ.Γ. Προσπάθησα να δημοσιεύσω κατευθείαν στο άρθρο και δεν κατέστη δυνατόν παρακαλώ για την δημοσίευση του παρόντος ευχαριστώ.
ΠΗΓΗ: http://www.sfedona.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...