Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ 18300 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..!

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
ΡΑΔΙΟ
ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΥΒΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΞΗΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΚΟΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΔΙΚΤΥΩΝ

Εκτός από την Αθήνα (ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300) και τη Θεσσαλονίκη ( TAXIWAY) που πρωτοστατούν στην πανελλαδική επέκταση του 18300 , συμμετέχουν Καλαμάτα, Χανιά, Κέρκυρα, Καστοριά, Κομοτηνή, Κόρινθος, Χαλκίδα ,Λάρισα, Πάτρα, Τρίκαλα, Τρίπολη, Καβάλα, Ηράκλειο, ,  Χαλκίδα, Βέροια, Έδεσσα, Λειβαδιά, , Ναύπλιο, Ρέθυμνο, Σέρρες, Σπάρτη, Κεφαλονιά, Ξάνθη.
Το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ 18300 θα είναι σύντομα σε ακόμη περισσότερες πόλεις.
Ο αριθμός 18300 είναι ο πρώτος και μοναδικός πανελλαδικός αριθμός κλήσης ταξί.
Ο επιβάτης, σε όποιος μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται,  όταν  θέλει  να καλέσει ταξί, καλεί απλώς στον 5ψηψιο 18300 ή καλεί ταξί μέσω του δημοφιλούς δωρεάν applicationTAXI18300 και σε ελάχιστα λεπτά ένα ταξί είναι δίπλα του!
Όπως αποφασίστηκε στην ημερίδα, τα ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ 18300 με ποικίλες κοινές δράσεις συνεχίζουν την περαιτέρω επέκτασής τους , με κυρίαρχο στόχο να εξακολουθούν να πρωτοστατούν στις εξελίξεις πανελλαδικά.



Ο συνεταιρισμός Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησε το 1983 από τον Πειραιά. Αρχικά με 10 αξιόπιστους αυτοκινητιστές. Μεράκι τους η ασφαλής και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των επιβατών. Σήμερα το Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ, μετά από 30 χρόνια πρωτοπορίας στις υπηρεσίες μετακίνησης, είναι το πρώτο σε κλήσεις ραδιοταξί στο Λεκανοπέδιο. Με 850 επαγγελματίες αυτοκινητιστές και 600 οχήματα νέας τεχνολογίας, πραγματοποιεί καθημερινά 150.000 χλμ στο Λεκανοπέδιο , παρέχοντας προηγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς σε ιδιώτες και εταιρείες .Το πελατολόγιο του Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ αριθμεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες , εντός και εκτός Νομού Αττικής και συνεχώς διευρύνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...