Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΘΕΜΑ: Απεργιακή κινητοποίηση τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014..!


Πάτρα  21/11/2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mail: oebesna1@otenet.g

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας υλοποιώντας την απόφαση του τελευταίου Δ.Σ. της 12η/11/2014 συμμετέχει στην  κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ για τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή.
Στα πλαίσια των ενεργειών για συντονισμό και οργάνωση της κινητοποίησης και με βάση τα όσα συζητήθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που έγινε  στην Ομοσπονδία τη Τέταρτη 19 Νοεμβρίου παρουσία μελών του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ

ΚΑΛΟΎΜΕ
όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΉ αυτή κινητοποίηση, με κλείσιμο των επιχειρήσεων – καταστημάτων και ακινητοποίηση των οχημάτων δημοσίας χρήσης (Ταξί, Λεωφορεία, Φορτηγά) και μετάβαση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα στη Πλατεία Κοραή στις 11.00 το πρωί . Η μετάβαση θα γίνει με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΒΕ πούλμαν τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014. Προσυγκέντρωση το πρωί της Πέμπτης στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στις 6.30 και  αναχώρηση στις 7.00.   

Διαμαρτυρόμαστε για τη σειρά μέτρων που έχουν παρθεί και ειδικότερα για το φορολογικό, ασφαλιστικό, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση κλπ.  H ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αλλά και οι μικροί Ε.Β.Ε. ειδικότερα έχουν αγγίξει τα όρια τους και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τα βάρβαρα και αντικοινωνικά – εξοντωτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να  συστρατυεθούν μαζί μας και να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση  αφού μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ) μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά και να διατηρήσουμε την ελπίδα για ανατροπή της καταστροφικής αυτής πορείας.
ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΆ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΗ  ΠΈΜΠΤΗ 27/11/2014 ΚΑΙ  ΜΑΖΙΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ  ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ .

Για το ΔΣ
                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ                Δημήτρης  ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...