Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Περίεργα Νέα μόδα: Κάνουν ψυχοθεραπεία μέσα στο ταξί..!

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που παθαίνουν κατάθλιψη όταν μπαίνει ο Χειμώνας;  Θέλετε να επισκεφθείτε τον ψυχολόγο και τα λεφτά δεν επαρκούν
;
Μην στεναχωριέστε γιατί σας έχουμε την λύση. Αν είστε κάτοικοι Στοκχόλμης μπορείτε να μπείτε σε ταξί και εκεί θα συναντήσετε έναν  ψυχοθεραπευτή όπου θα έχετε την ευκαιρία να του μιλήσετε γι’ αυτά που σας απασχολούν.
Πρόκειται για ένα  πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από τα ταξί της σουηδικής πρωτεύουσας τη Δευτέρα (27/10) και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.
Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε την τύχη με το μέρος σας  για να πετύχετε  ένα από τα τρία ταξί που είναι… εξοπλισμένα με συμβούλους στο πίσω κάθισμα. Αλλά μπορείτε  να προγραμματίσετε και  μια βόλτα.
Μία εκ των ψυχολόγων του project ονόματι, Μία Φάχλεν είπε: «Πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι. Υπάρχουν τόσοι πολλοί αδέσμευτοι άνθρωποι μόνο στη Στοκχόλμη. Και πολλοί από τους ανθρώπους που συναντώ από το εξωτερικό μου λένε πως είναι απογοητευμένοι με τη Σουηδία. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να συναντηθούν οι άνθρωποι και ότι ακόμη και όταν προσπαθούν, οι Σουηδοί μπορεί να είναι πολύ ήσυχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...