Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Για εμπαιγμό καταγγέλλουν τον Γ. Μπουτάρη οι ταξιτζήδες..!

Για κοροιδία και αδιαφορία, που οδηγεί χιλιάδες οδηγούς καθημερινά στα όρια της... τρέλας, καταγγέλλει τον Γιάννη Μπουτάρη ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί
Θεσσαλονίκης «Ερμής» Κώστας Γιαννακάκης.

Παρότι έχει επέλθει συμφωνία από τις αρχές του έτους μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και των ταξιτζήδων, προκειμένου να γίνουν αλλαγές στις πιάτσες και να δοθεί μια λύση στις ατέλειωτες ουρές που σχηματίζουν τα ταξί στο κέντρο της πόλης, εδώ και 11 μήνες ο Μπουτήρης αρνείται να εφαρμόσει όσα υποσχέθηκε, με κυριότερο όλων την πιάτσα στην Καρόλου Ντηλ.

«Μας δουλεύουν και το καταλαβαίνουμε. Μαζί με μας, όμως, δουλεύουν και όλους τους πολίτες, αφού δεν δίνεται λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Η διοίκηση Μπουτάρη εμπαίζει τόσο τους ιδιοκτήτες ταξί όσο και τους υπόλοιπους οδηγούς. Τους... κυνηγάμε για να δούμε τι γίνεται και αρνούνται να συναντηθούν μαζί μας. Πριν από περίπου έναν μήνα, ύστερα από παρακαλητό, συναντηθήκαμε με τον αντιδήμαρχο Θανάση Παππά. Τον ρωτήσαμε τι μέλλει γενέσθαι με την Καρόλου Ντηλ και είπε ότι δεν γνωρίζει, ότι πρέπει να ληφθεί μια απόφαση για το αν θα αλλάξει φορά μέχρι τη Β. Ηρακλείου ή μέχρι την Τσιμισκή. Οταν επιμείναμε πότε θα γίνουν όλα αυτά, δεν είχε να μας δώσει καμία απάντηση, μόνο ότι... θα δούμε στο μέλλον» λέει ο κ. Γιαννακάκης.

ΠΗΓΗ: http://www.radio1d.gr/Πηγή: radio1d.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...