Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Γενναία μείωση του επικομίστρου στα ταξί από Δευτέρα στο Βόλο..!

Σε γενναία μείωση των κομίστρων, κατά περίπου 30% προχωρούν οι ιδιοκτήτες των ταξί του Βόλου, από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, με μεγάλη μείωση του
επικομίστρου, σε μια προσπάθεια συμβολής στην κρίση και διευκόλυνσης του επιβατικού κοινού για φθηνές μεταφορές, ενώ ζητούν τη στήριξη των πολιτών.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ταξί Βόλου Δημήτρης Φιλίππου, τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες ταξί, αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το επιβατικό κοινό του Βόλου, έλαβαν απόφαση από 1/12/2014 να μειώσουν το επικόμιστρο από τα 1,92 ευρώ στα 0,60 €.
«Αυτό το κάνουμε για να έχουμε φθηνή μετακίνηση από το σπίτι σε κάθε προορισμό. Έτσι από 5,30 € που ήταν η ελάχιστη διαδρομή από το σπίτι όταν καλούσε κάποιος ταξί, από τη Δευτέρα, το κόμιστρο διαμορφώνεται στα 4 €», ανέφερε, εξηγώντας ότι πρόκειται για μείωση κατά 70% στο επικόμιστρο και 30% στην τελική τιμή για εντός πόλης διαδρομές.
Ο κ. Φιλίππου δήλωσε ότι το επικόμιστρο είχε επιβληθεί για να καλυφθούν τα έξοδα από την απασχόληση των ραδιοτηλεφωνητριών και άλλα έξοδα, ενώ «αποφασίσαμε να ματώσουμε κι εμείς να βοηθήσουμε τον κόσμο του Βόλου να μετακινηθεί φθηνά και οικονομικά».
Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ταξί ανέφερε ότι οι οδηγοί ταξί θέλουν τη στήριξη των πολιτών, καθώς είδαν τη δουλειά τους να μειώνεται κατά 70%.
«Δεν υπάρχει για μας μεροκάματο, κάθε μέρα πάμε και χειρότερα. Το βλέπετε όλοι, οι πιάτσες είναι γεμάτες γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο και να μας στηρίξει στη νέα προσπάθεια που κάνουμε».
Ο κ. Φιλίππου υπογράμμισε ότι τα Ραδιοταξί Βόλου, που υπάρχουν εδώ και 30 χρόνια, απασχολεί 10 άτομα προσωπικό και θέλει να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας, ενώ ο Συνεταιρισμός αριθμεί σήμερα 260 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...