Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Κλείνουν όλα την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου - Χωρίς ταξί και λεωφορεία..!

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νόμου Αχαΐας τονίζει τα εξής:

«Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας υλοποιώντας απόφαση της Γενικής εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ και οι άλλοι κοινωνικοί εταίροι για τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή.
Στα πλαίσια των ενεργειών για συντονισμό και οργάνωση της κινητοποίησης και με βάση τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στη Γενική Συνέλευση δεν θα μεταβούμε στην Αθήνα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αλλά θαπραγματοποιήσουμε απεργία-κινητοποίηση σε τοπικό επίπεδο.
Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικάστην απεργιακή  αυτή κινητοποίηση, με κλείσιμο των επιχειρήσεων – καταστημάτων και ακινητοποίηση των οχημάτων δημοσίας χρήσης (Ταξί, Λεωφορεία, Φορτηγά) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάτρα στην Πλατεία Γεωργίου στο πάνω μέρος στις 10 το πρωί .
Διαμαρτυρόμαστε για τη σειρά μέτρων που έχουν παρθεί και ειδικότερα για το φορολογικό, ασφαλιστικό, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση κλπ. H ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αλλά και οι μικροί Ε.Β.Ε. ειδικότερα έχουν αγγίξει τα όρια τους και αδυνατούν να διαχειριστούν πλέον τα βάρβαρα και αντικοινωνικά – εξοντωτικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μέτρα τα οποία οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια, την καταστροφή και την απόγνωση μια ολόκληρη κοινωνία και οικονομία που τα τελευταία χρόνια «ψυχορραγεί».
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατευθούν μαζί μας και να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση αφού μόνο όλοι μαζί ενωμένοι και συντονισμένοι (επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, αυτοκινητιστές) μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά και να διατηρήσουμε την ελπίδα για ανατροπήτης καταστροφικής αυτής πορείας.
Όλες οι επιχειρήσεις – καταστήματα κλειστά και οχήματα δημόσιας χρήσης ακινητοποιημένα την Πέμπτη 27/11 και μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πάτρα Πλατεία Γεωργίου στο πάνω μέρος στις 10 το πρωί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...