Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Το ραδιοταξί Taxiway στην 30η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2014..!

Το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ TAXIWAY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα συμμετέχει στην 30η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο
της HELEXPO από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2014 και θα προβληθεί με ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και εντυπωσιακό περίπτερο (Περίπτερο 13, Stand 46).


PHILOXENIA είναι μια Διεθνής Τουριστική Έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Είναι ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και αποτελεί την επίσημη εκθεσιακή έκφραση της χώρας στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Η Philoxenia με τη φετινή επετειακή διοργάνωση γιορτάζει 30 χρόνια επιτυχημένης εκθεσιακής παρουσίας.

Η έκθεση είναι ευρύτερα γνωστή επίσης για ένα ευρύ πρόγραμμα φιλοξενούμενων αγοραστών του εξωτερικού, προσκαλώντας κάθε χρόνο τουριστικούς πράκτορες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα, από περισσότερες από 50 χώρες.

Την περσινή PHILOXENIA παρακολούθησαν περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες ενώ συμμετείχαν 235 εκθέτες καλύπτοντας 3.300 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 1.300 προγραμματισμένα επιχειρηματικά ραντεβού (και πολύ περισσότερες μη προγραμματισμένες συναντήσεις στους χώρους των περιπτέρων) μεταξύ 82 προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών και εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εμπορικοί επισκέπτες της 29ης PHILOXENIA, σημείωσαν αύξηση 20%, σε σύγκριση με την προηγούμενη διοργάνωση, τονίζοντας ότι η έκθεση παραμένει σημείο αναφοράς στο διεθνή τουριστικό «χάρτη».

Οι χώρες προέλευσης ξένων επισκεπτών ήταν:

Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Βραζιλία, Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ισραήλ, Γερμανία, Ιταλία, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ελβεετία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβακία και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 30 ετών, παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και σας υποδέχεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2014.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia η ΔΕΘ-HELEXPO θα προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρεχοντας στους εκθέτες της την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Το Σαββατοκύριακο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την έκθεση και να ανακαλύψει νέους τουριστικούς προορισμούς.

Παράλληλα με την "Philoxenia 2014" πραγματοποιείται "Η HOTELIA". Η πλήρως ανανεωμένη "HOTELIA" με το ενδυναμωμένο προφίλ της, είναι μία έκθεση για τον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού όπου παρουσιάζονται όλα τα νεότερα προϊόντα της αγοράς για τη δόμηση, την κατασκευή την ανακαίνιση και την διακόσμηση των ξενοδοχείων καθώς και για τον εξοπλισμό γενικότερα των τουριστικών εγκαταστάσεων.


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...