Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ: Τα πιο χλιδάτα ταξί στον κόσμο, Tαξί Βentley, Rolls-Royce, Lamborghini θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες του εφετινού Motor Festival στο Ντουμπάι με τίτλο ‘’Passion on Wheels’’...!

Τόσα πολλά χλιδάτα ταξί μαζεμένα σε μία πιάτσα δεν θα μπορούσες να τα συναντήσεις πουθενά αλλού εκτός από το Ντουμπάι, στους δρόμους του οποίου
ξεφυτρώνουν τα super cars σαν τα μανιτάρια. Στο αραβικό εμιράτο διοργανώνεται αυτές τις ημέρες το δεύτερο Dubai Motor Festival (DMF), που αποτελεί μία πραγματική γιορτή των «μηχανικών ίππων».
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ προβλέπονται και «κούρσες» μέσα σε ταξί supercar! Στη διάθεση των εκλεκτών καλεσμένων και επισκεπτών βρίσκονται δέκα υπερπολυτελή ταξί, μεταξύ των οποίων μία Bentley Continental GT, μία Rolls-Royce Wraith και μία Mercedes SLS AMG. Oι διαδρομές είναι δωρεάν για τα διήμερα 28-29 Νοεμβρίου και 5-6 Δεκεμβρίου, ενώ τα ‘’Supertaxi’’ θα λάβουν μέρος και στην μεγάλη παρέλαση ‘’Dubai Grand Parade’’ με τη συμμετοχή πανάκριβων και σπάνιων μοντέλων.
Το Dubai Motor Festival ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου με μία εντυπωσιακή παράσταση των Φέτελ και Ρικιάρντο, που έκαψαν την άσφαλτο με τα δύο μονοθέσια της Red Bull. Στις 29 Νοεμβρίου θα κάνουν στάση στο εμιράτο τα μοντέλα WRC, με τα οποία θα πραγματοποιήσει ο Οζιέ και η παρέα του ένα εντυπωσιακό Drift Show!

piatsa2.j

Μία Βentley Continental GT και μία Rolls-Royce Ghost θα μεταφέρουν δωρεάν τους πελάτες στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

piatsa3.jpg

Αυτή η τριάδα των ταξί κοστίζει γύρω στις 650.000 ευρώ!

piatsa4.jpg

Στον στόλο των ‘’Supertaxi’’ περιλαμβάνεται και ένα Audi R8.

piatsa5.jpg

Τα χλιδάτα ταξί θα λάβουν μέρος και στην μεγάλη παρέλαση πολυτελών μοντέλων ‘’Dubai Grand Parade’’.

piatsa6.jpg

Οι φετινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 19 Νοεμβρίου με μία εντυπωσιακή παράσταση του Φέτελ με το μονοθέσιο της Red Bull.

piatsa7.jpg

Μία φάλαγγα Audi R8 από την περυσινή παρέλαση ‘’Dubai Grand P
ΠΗΓΗ:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...