Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΑΞΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ..!

Λύνεται το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
.
Από τα τέλη αυτής της εβδομάδας οι μαθητές που μέχρι σήμερα μεταφέρονταν στα σχολεία τους από τους γονείς τους, θα πηγαίνουν πλέον με ταξί μετά την συμφωνία που έκλεισε η Αντιπεριφέρεια Δράμας με «Ιδιώτη Μεταφορέα», αναφέρει η dramini.gr.
Η σχετική σύμβαση αναμένεται να εγκριθεί και από το περιφερειακό συμβούλιο που συνεδριάζει με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.
Στην συνεδρίαση της Τετάρτης θα συζητηθεί επίσης και ο στρατηγικός σχεδιασμός δημιουργίας Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. καθώς και η σύναψη Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με σκοπότην υλοποίηση του έργου : «Παροχής τροφίμων σε αστέγους και ατόμων που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» συνολικού προϋπολογισμού 200.000 €.
Το θέμα θα εισηγηθεί ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γεώργιος Παυλίδης.
Το περιφερικό συμβούλιο θα συζητήσει επίσης και θα γνωμοδοτήσει για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων της μελέτης του έργου κάθετου άξονα «Ξάνθη – Εχίνος – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα» της Εγνατία οδού και ειδικότερα το τμήμα Σμίνθη – Εχίνος (70.1.5)», από την Εγνατία Οδό Α.Ε. Τέλος ο Επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση Κ. Μορφίδης θα προτείνει στο σώμα τη έκδοση ψηφίσματος για την επικείμενη αποκρατικοποίηση του Αεροδρομίου της Καβάλας (μεταξύ των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας).


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...