Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία για την αναγκαστική είσπραξη οφειλών από Κ.Ε.Α.Ο...!

Συνάδελφοι
                
               Ο κλάδος μας συμμετέχει  μαζί με τα άλλους κλάδους των Ε.Β.Ε., τα Σωματεία μέλη  της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. και τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στην αυριανή διαμαρτυρία
της Τετάρτης  9 Ιουλίου που αφορά  στην  αναγκαστική είσπραξη των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ μέσω των διαδικασιών άμεσης κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.)  
 Πρέπει να μπει φρένο και να σταματήσουν οι ανελέητες και βάρβαρες διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης και κατασχέσεων  ειδάλλως  θα οδηγήσουν πολλούς συναδέλφους στην καταστροφή και την εξαθλίωση χωρίς βέβαια να λυθεί το ταμειακό αδιέξοδο στον οποίο έχει περιέλθει  το  ταμείο μας ο ΟΑΕΕ.
Στα πλαίσια λοιπόν της αυριανής κινητοποίησης θα γίνει  2 ωρη στάση εργασίας  των ΤΑΞΙ από  ώρα 8 έως 10 το πρωί και κατάληψη - αποκλεισμός των γραφείων του Κ.Ε.Α.Ο. που βρίσκονται στην οδό Γούναρη και Κορίνθου (ΙΚΑ)  στις 9 το πρωί με  απόδοση ψηφίσματος.
Θα γίνουν 2 προσυγκεντρώσεις των απεργών με τα οχήματά τους  στις 8 το πρωί η μία στο Σταθμό Υποδοχής και η δεύτερη στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέαςκαι  από κει θα ξεκινήσουν και οι εποχούμενες πορείες  διαμαρτυρίας με  σημείο τερματισμού τα γραφεία του ΚΕΑΟ.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη διαμαρτυρία, σε όλες της τις μορφές τόσο στη  2ωρη στάση εργασίας όσο και στις εποχούμενες πορείες  καθώς  και  στη συγκέντρωση- κατάληψη-αποκλεισμό των γραφείων του ΚΕΑΟ. 
                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο
            Ο                                                                                      Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Σκέντζος  Παναγιώτης                                                      Σίδερης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...