Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΟΑΕΕ Χαλκίδας και ΚΕΑΟ..!

Στις 25 Ιουνίου του 2014 ο κ. Μαρίνος συντονιστής ΕΥΒΟΙΑ (Νότια Εύβοια, Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα, Αλμυροπόταμος, Aλιβέρι, Κύμη, Σκύρος) πήγε στον ΟΑΕΕ
Χαλκίδας να πρωτοκολλήσει τις αιτήσεις Αμφισβήτησης συναδέλφων μας της γύρω περιοχής, τότε ο προϊστάμενος αρνήθηκε να πρωτοκολλήσει αυτές (όπως όφειλε) πέφτοντας φυσικά σε παράβαση καθήκοντος. 

Έτσι ο συντονιστής μας πήρε τηλ το 100 ώστε να πρωτοκολληθούν οι αιτήσεις αμφισβήτησης γιατί... έληγαν οι ημερομηνίες που έχει βάλει όριο των 20 ημερών το ΚΕΑΟ, για να υπερασπιστεί κάποιος τα δικαιώματά του και να μην βρεθεί στην δεινή θέση να έχει κατάσχεση ( κάτι που η γερμανική αποικία - που λέγετε κράτος ελληνικό - και οι υπάλληλοι επιδιώκουν με την τρομοκρατία). 

Η Αστυνομία με την σειρά της βρέθηκε στον χώρο του ΟΑΕΕ της Χαλκίδας μέσα σε 10 λεπτά από την κλήση που δέχτηκε. Έτσι ο προϊστάμενος μετά την υπόδειξη της αστυνομίας να διαλέξει ανάμεσα στο αυτόφωρο και στον αρ. πρωτοκόλλου, δέχτηκε όπως ήταν φυσικό να κάνει την δουλειά του και να βάλει αρ. πρωτοκόλλου. 


Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα στους εκεί του ΟΑΕΕ ώστε να μάθουν ότι είναι υπάλληλοι και ότι πρέπει να τηρούν τους όρκους τους και ότι ο κάθε ένας μας δεν είναι άνθρωπος δεύτερης κατηγορίας! 

Για την ιστορία, ο συγκεκριμένος προϊστάμενος έχει δημιουργήσει πολλάκις προβλήματα στους ασφαλισμένους του εκεί καταστήματος, οπότε ήταν ένα καλό μάθημα ώστε να δει ότι είναι απλά ένας υπαλληλίσκος και τίποτε άλλο!

Συμπέρασμα: όλοι όταν δείτε ένας υπάλληλος ότι δεν κάνει καλά την δουλειά του ή σας δυσκολεύει την ζωή να τον βάζετε στην θέση του όπως του αρμόζει! Και μην ξεχνάτε είναι υπάλληλοί μας και τίποτε άλλο.

ΠΗΓΗ: http://oaeevictims.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...