Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΡΟΔΟΣ: Επιδίδονταν μέσα σε ταξί σε… περιπτύξεις..!

Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν καθημερινά οι Ροδίτες και όσοι δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό, από ξένους επισκέπτες μας, οι οποίοι, πολλές φορές εκδηλώνουν
απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά.


Αυτή την φορά, ένα μοναδικό στα χρονικά της πόλης μας γεγονός, έλαβε χώρα στη Ρόδο όταν ένα ζευγάρι Ρώσων τουριστών, σταμάτησε ένα ταξί και ζήτησε να τους μεταφέρει σε κάποιον προορισμό του νησιού.
Ο οδηγός ταξί, παρατήρησε ότι από τον καθρέφτη του ‘εξαφανίστηκαν’ οι δύο επιβάτες και γύρισε να δει τι συνέβαινε.


Ο Ροδίτης συμπολίτης μας, εξεπλάγη όταν εντελώς ξαφνικά, διαπίστωσε ότι το ζευγάρι είχε… ξαπλώσει στο πίσω κάθισμα και επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις μέσα στο ταξί του!
Τότε, σταμάτησε το όχημα και ζήτησε εξηγήσεις από τον άνδρα, ο οποίος, σημειωτέον συνέχισε… απτόητος την σεξουαλική πράξη με την σύντροφό του, η οποία το απολάμβανε, όπως φάνηκε, ανενόχλητη. Ο Ρώσος τουρίστας, είπε στον οδηγό ταξί να συνεχίσει, αφού δεν ήθελε να σταματήσει και μάλιστα, επιτακτικά του ξεκαθάρισε τις προθέσεις του: ‘Πληρώνω και άσε με να κάνω ό,τι θέλω’!


Ο οδηγός ταξί, σαστισμένος από την απρεπή συμπεριφορά του ζευγαριού βγήκε από το όχημα και του ζήτησε να το εγκαταλείψει ενώ ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Τελικά, το ζευγάρι πλήρωσε την κούρσα στον οδηγό ταξί, που τους άφησε στο κέντρο της πόλης, σαστισμένος και προσβεβλημένος!!!

ΠΗΓΗ: http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...