Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-07-2014..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ) Ν. ΞΑΝΘΗΣ
«ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΔΟΣ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24, ΞΑΝΘΗ, Τ.Κ. 67100
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 25410 72801, 72802, 72803, 25410 29977, 25410 22311 - FAX: 25410 77222

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης
με το Διοικητή του Γ.Ν. Ξάνθης

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε άριστο κλίμα, του προεδρείου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αθανάσιο Πάσχου, όπου συζητήθηκαν ζητήματα και παρεμβάσεις που αφορούν το χώρο στάθμευσης των Ταξί (πιάτσα) και την είσοδο-έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου, στην κεντρική πύλη, όσον αφορά την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των ασθενών και των επισκεπτών του νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αθανάσιος Πάσχου εξέφρασε την επιθυμία του να πραγματοποιηθεί οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νοσοκομείου, υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί ως συνεργάτες του νοσοκομείου και ως αναπόσπαστο κομμάτι της εύρυθμης λειτουργίας του και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της υγείας όσον αφορά το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπως τη στελέχωση βασικών θέσεων με ιατρικό προσωπικό, το σύγχρονο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό και τα περιστατικά που εξυπηρετούνται συγκριτικά με άλλα νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ώς απλοί πολίτες, αλλά και επαγγελματίες οδηγοί ταξί, που ζούμε, δουλεύουμε και επικοινωνούμε συνεχώς με συμπολίτες μας και όχι μόνο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αλλά και να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αθανάσιο Πάσχου για τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που καταβάλλει από μέρους του προς όφελος των ασθενών και των επισκεπτών του νοσοκομείου υπερπηδώντας τα όποια προβλήματα υπάρχουν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ                                         ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

Συνημμένο Αρχείο:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-07-2014


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...