Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε σε βενζινάδικο της Καλλιθέας νιγηριανής καταγωγής οδηγός ταξί..!

 Ο Νιγηριανός που δέχτηκε ρατσιστική επίθεση πριν από δύο βδομάδες σε βενζινάδικο της Καλλιθέας ήρθε χθες πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες. Η ΕΛ.ΑΣ. επικαλείται βλάβη
στο σύστημα ασφαλείας και δεν τους συλλαμβάνει.

Πέρασαν δύο εβδομάδες και δύο μέρες από την άγρια ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε βενζινάδικο της Καλλιθέας ο νιγηριανής καταγωγής οδηγός ταξί Τ. (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση της «Εφ.Συν.»), και οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι.
Χτες, εκεί που πήγαινε ο Τ. να βάλει πετρέλαιο σε άλλο βενζινάδικο στο τέλος της Θησέως, κοντά στην παραλιακή, τους είδε μπροστά του, μέσα στον χώρο του βενζινάδικου

Τον είδαν κι αυτοί, τον αναγνώρισαν, ανέβηκαν στο μηχανάκι τους και τράπηκαν σε φυγή. Ο Τ. τους ακολούθησε με το ταξί στη Θησέως, αλλά έστριψαν σε μια κάθετο και τους έχασε.
Δυστυχώς, η Αστυνομία δεν είχε την τύχη να πέσει πάνω στους δράστες. Ετσι, δεν έχει καταφέρει ακόμα να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει, παρ' όλο που η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι, μπροστά στις κάμερες ασφαλείας και μπροστά στους δύο υπαλλήλους και τον ιδιοκτήτη της Revoil στη γωνία Θησέως και Σόλωνος. 
Ούτε την ωφέλησε πως το θύμακατήγγειλε αμέσως την επίθεση ούτε πως είχε στη διάθεσή της την ακριβή περιγραφή τωνδραστών, της μηχανής που καβαλούσαν και το στοιχείο πως ο ένας απ΄ αυτούς, ο γυμνασμένος εύσωμος, φορούσε μπλούζα με το σήμα της Revoil.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουλίου   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...