Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στη φορολογική λαίλαπα και το ΚΕΑΟ, ιδιοκτήτες ταξί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα..!

Σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στη φορολογική λαίλαπα και τις διαδικασίες άμεσης κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών του
ΟΑΕΕ από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) συμμετείχαν σήμερα ιδιοκτήτες ταξί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Αθήνα: Ιδιοκτήτες ταξί από τις Επιτροπές Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ διαμαρτυρήθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών ενάντια στη φοροεπιδρομή που υφίστανται οι ελεύθεροι επαγγελματίες με την κατάργηση του αφορολόγητου και την υπερφορολόγηση με 26% από το πρώτο ευρώ.

Πέρα από την κατάργηση των σχετικών νόμων μεταξύ άλλων ζήτησαν με υπόμνημα τους στον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταικούρα και τον υφυπουργό Γεώργιο Μαυραγάνη, αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ, οικογενειακό στα 40.000 ευρώ και 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, αναγνώριση των λογιστικών βιβλίων ως μοναδική πηγή προσδιορισμού εισοδήματος και την κατάργηση κάθε είδους αντικειμενικών κριτηρίων και περαίωσης.

Δείτε τις δηλώσεις του Κυριάκου, μέλους της διοίκησης του ΣΑΤΑ από τις Επιτροπές Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ:





Θεσσαλονίκη: Σήμερα στις 10:30 το πρωί, επαγγελματίες, έμποροι, μικροβιοτέχνες και ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), στην οδό Βαλαωρίτου 38 και διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στις διαδικασίες άμεσης κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών του ΟΑΕΕ. Με χθεσινή ανακοίνωση του το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής» καλούσε τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να καταδικάσουμε ακραίες και ισοπεδωτικές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αντιμετωπίζοντας όλους τους ελεύθερους αυτοαπασχολούμενους που έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ ως κοινούς εγκληματίες. Απειλούν με κατασχέσεις συμβάλλοντας ως φυσικός και ηθικός αυτουργός στην τελική τους εξόντωση. Για τον λόγο αυτό οι Διοικήσεις των ΤΑΧΙ και των βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης καλούν τα μέλη και όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 10:30 στο Κ.Ε.Α.Ο. ταμείο εσόδων ασφαλιστικών εισφορών στην οδό Βαλαωρίτου 38. Η επιτυχία της συγκέντρωσης θα εξαρτηθεί από την μεγάλη συμμετοχή. Γι' αυτό όλοι μαζί Τετάρτη πρωί στην οδό Βαλαωρίτου».

Πάτρα: Δεκάδες ταξί βρέθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το ΙΚΑ όπου βρίσκεται το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Γούναρη. Οι ιδιοκτήτες ταξί κινήθηκαν σε δυο διαφορετικές μηχανοκίνητες πορείες και συναντήθηκαν με συναδέλφους που είχαν ξεκινήσει από τον Αγ. Ανδρέα, στην οδό Γούναρη. Με χθεσινή ανακοίνωση του το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πάτρας καλούσε τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή.

«Πρέπει να μπει φρένο και να σταματήσουν οι ανελέητες και βάρβαρες διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης και κατασχέσεων ειδάλλως θα οδηγήσουν πολλούς συναδέλφους στην καταστροφή και την εξαθλίωση χωρίς βέβαια να λυθεί το ταμειακό αδιέξοδο στον οποίο έχει περιέλθει το ταμείο μας ο ΟΑΕΕ».

«Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη διαμαρτυρία, σε όλες της τις μορφές τόσο στη 2ωρη στάση εργασίας όσο και στις εποχούμενες πορείες καθώς και στη συγκέντρωση- κατάληψη-αποκλεισμό των γραφείων του ΚΕΑΟ».


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...