Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πως θα δείτε εαν είσαστε δικαιούχοι για την επόμενη δόση του μερίσματος..!

Με τη διεύρυνση των κοινωνικών κριτηρίων του επιδόματος εις την οποία προέβη η κυβέρνηση, είναι βέβαιο ότι το επίδομα θα δοθεί σε περισσότερους πολίτες και με βάση
τα εισοδήματα του 2013. Για όσους έχουν…
κάνει αίτηση εμπρόθεσμα, η διαδικασία ελέγχου της αίτησης είναι απλή.
Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxisnet και να πατήσουν την επιλογή της αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα.
Μετά μπορούν να πατήσουν την επιλογή »εκτύπωση» και να δουν την κατάσταση της αίτησης τους . Εφόσον γράφει την επιλογή »Προς Πληρωμή» τότε ο δικαιούχος θα λάβει το Κοινωνικό Μέρισμα στον τραπεζικό του λογαριασμό που έχει δηλώσει στην αίτηση. Όσοι από τους αιτούντες δεν έχουν δει την κατάσταση »προς πληρωμή» θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη δόση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουλίου με πιθανότερη ημερομηνία τις 29 ημέρα Τρίτη.
Οι επόμενες πληρωμές για το Κοινωνικό Μέρισμα
Για τις αιτήσεις που έχουν απορριφθεί με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2013 και πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί 15 ημέρες μετά τη λήξη της εμπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014.
Για τις λοιπές αιτήσεις που εκκρεμούν λόγω ελέγχου των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ή έχουν παραπεμφθεί προς έλεγχο, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί από την 1/10/2014 έως και την 10/10/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...