Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τύρναβος:«Καθηγητής» εξαπάτησε ταξιτζή…!

Θύμα απάτης έπεσε ταξιτζής από ...καθηγητή Αμερικανικού Πανεπιστημίου. ο οποίος, αφού ζήτησε τηλεφωνικά τις υπηρεσίες του για μια περιήγηση, τον κάλεσε να καταθέσει ένα
σεβαστό ποσό, προκειμένου να συμφωνήσουν για τις υπηρεσίες. Ο αυτοκινητιστής έπεσε στην παγίδα...
Την υπόθεση καταγγέλλει ο πρόεδρος του σωματείου Περιφερειακών Ταξί νομού Λάρισας, κ. Γιάννης Σαπουνάς, ενημερώνοντας έτσι τους συναδέλφους για κρούσματα εξαπάτησης εφιστώντας την προσοχή τους.
Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Σαπουνάς σημειώνει, ότι ο φερόμενος ως καθηγητής πανεπιστημίου, επικοινώνησε με τον ταξιτζή για λογαριασμό τριών συναδέλφων του οι οποίοι –μετέχοντας σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα- θα κατέλυαν σε κεντρικό ξενοδοχείο τουριστικής περιοχής του νομού. Στο πλαίσιο μάλιστα του προγράμματος αυτού και προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο, προκειμένου να συγγράψουν κάποιο βιβλίο, ζητούσαν να μισθώσουν ένα ταξί για τις καθημερινές μετακινήσεις τους μέχρι το τέλος Αυγούστου, με υψηλή μάλιστα ημερήσια αμοιβή.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο ζήτησε από τον ταξιτζή να καταθέσει – εν είδει εγγύησης!- 1.800 ευρώ τα οποία χρήματα θα επέστρεφε πίσω εντός δύο ωρών ή το πολύ την επόμενη μέρα προκειμένου να κατοχυρωθεί η σύμβαση.
Ο ταξιτζής κατέθεσε τα χρήματα. Ωστόσο από την επομένη ο καημένος ο ταξιτζής άρχισε να χάνει τα ίχνη του...
Τη Δευτέρα, οπότε θα άρχιζε η δήθεν συνεργασία ο ταξιτζής τηλεφωνούσε στον φερόμενο καθηγητή χωρίς όμως να παίρνει απάντηση, καθώς δεν λειτουργούσε το συγκεκριμένο τηλεφωνικό νούμερο. Τώρα έχει καταθέσει μήνυση για απάτη, ελπίζοντας κάποια στιγμή να πάρει πίσω τουλάχιστον τα χρήματά του.
Για τον λόγο αυτό ο κ. Σαπουνάς και με αφορμή και το τελευταίο κρούσμα καλεί τους συναδέλφους του ταξιτζήδες να είναι πάντα υποψιασμένοι και να προσέχουν τέτοιου είδους περίεργες προτάσεις συνεργασίας ώστε να μην πέφτουν θύματα απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...