Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Stop στα μεγαλεπήβολα σχέδια της Uber στη Νότια Κορέα..!

Η προώθηση της εφαρμογής Uber στην Ασία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έως τώρα, η Uber δραστηριοποιήθηκε στη Σεούλ με μια premium υπηρεσία πολυτελών λιμουζίνων με
αδειούχους οδηγούς, ενεργώντας στην ουσία ως σύνδεσμος μεταξύ των πελατών και των τοπικών υπηρεσιών limo. Όμως και εκεί έχει συναντήσει έντονες αντιδράσεις...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CNET, το υπουργείο Μεταφορών της Νότιας Κορέας διαμηνύει ότι είναι αποφασισμένο να πατάξει όλες τις υπηρεσίες Uber, όπου θα διαπιστώνεται ότι ξεφεύγει από το στάδιο των έως τώρα δραστηριοτήτων της. Παρόλο που στα σχέδια της Uber για τη Σεούλ, είναι να καταστεί η εφαρμογή πλήρως λειτουργική, ως μια υπηρεσία μεταφοράς επιβατών επί πληρωμή, το υπουργείο Μεταφορών της χώρας έχει ορίσει όργανα ελέγχου που προσποιούνται τους πελάτες για να συλλάβουν τους παράνομους οδηγούς επί τόπου.

Η Uber είναι παράνομη, διότι η υπηρεσία δεν διαθέτει την αδειοδότηση και την πιστοποίηση που απαιτούνται για την παροχή των υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών όπως ένα ταξί στην Κορέα.

«Όταν η Uber θα γίνεται μια υπηρεσία επί πληρωμή, θα τιμωρείται σύμφωνα με τη νομοθεσία των επιβατικών μεταφορών. Μόλις τελειώσουν οι φάσεις των δοκιμών της, τα όργανα ελέγχου θα αρχίσουν να πατάσσουν την δραστηριότητα των οδηγών Uber» είπε ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Νότιας Κορέας, η χρησιμοποίηση ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου για να παρέχει κάποιος υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών όπως ένα ταξί, τιμωρείται με φυλάκιση δύο ετών ή με χρηματική ποινή τουλάχιστον $20,000 (15,588.46 €).

ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...