Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθη ημεδαπός οδηγός Λεωφορείου που μετέφερε μαθητές για υποκλοπή μεταφορικού έργου και άλλες τροχονομικές παραβάσεις..!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ημεδαπός οδηγός Λεωφορείου που μετέφερε μαθητές για υποκλοπή μεταφορικού έργου και άλλες τροχονομικές παραβάσεις

Στo πλαίσιο των ελέγχων σε σχολικά λεωφορεία, που πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, χθες (12-9-2014) το πρωί, κατελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κηφισιάς, στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής, 34χρονος ημεδαπός οδηγός 12θέσιου Ιδιωτικής Χρήσεως Λεωφορείου, ιδιοκτησίας Ξενοδοχειακής Επιχείρησης, να μεταφέρει δεκαπέντε (15) μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου προς Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο στην Αττική, διενεργώντας κατά τον τρόπο αυτό επιβατική μεταφορά που έχει ανατεθεί σε άλλο φορέα.

Επιπρόσθετα σε βάρος του ανωτέρω οδηγού, καθώς και του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για λοιπές παραβάσεις τροχαίας νομοθεσίας που εντοπίσθηκαν (στέρηση Κ.Τ.Ε.Ο., υπεράριθμοι επιβάτες, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, μη λειτουργία ταχογράφου, μη συμπλήρωση στοιχείων ταχογράφου, μη τήρηση εγγραφών ταχογράφου).

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για υποκλοπή μεταφορικού έργου και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...