Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ανήλικος είχε «ρημάξει» τα ταξί στην Τρίπολη..!

Ένας ανήλικος Αλβανός φέρεται να είναι ο δράστης δέκα διαρρήξεων και κλοπών σε σταθμευμένα ταξί στην Τρίπολη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 10 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών σε σταθμευμένα ταξί στην πόλη.
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός ανήλικου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης προέκυψε ότι ο νεαρός κατά το χρονικό διάστημα από την 16.5.2013 έως την 24.6.2013, τις βραδινές ώρες, είχε διαπράξει συνολικά οκτώ διαρρήξεις-κλοπές, καθώς και δύο απόπειρες κλοπών σε ταξί, από τα οποία αφαιρούσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Τρίπολης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...