Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Βρετανία: Διαμαρτυρία οδηγών ταξί στο κέντρο του Λονδίνου..!

Σε διαμαρτυρία ενάντια στην αρχή της πολιτικής μεταφορών Transport for London (TFL) για την ανεξέλεγκτη εξάπλωση των ιδιωτικών αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται εις βάρος των
επαγγελματιών οδηγών ταξί προχώρησαν χθες οι οδηγοί ταξί του Λονδίνου οδηγώντας με χαμηλές ταχύτητες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Χιλιάδες ταξί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την πλατεία Τραφάλγκαρ και την πλατεία του Κοινοβουλίου, καθώς συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν ενάντια στην "ανικανότητα" της TfL για την αντιμετώπιση της παράνομης μεταφοράς επιβατών. Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος των Οδηγών Ταξί του Λονδίνου (LTDA), ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με την Transport for London (TFL) γράφει η City A.M..

Η Mary Creagh, γραμματέας μεταφορών, είπε σε μια συνάντηση στο περιθώριο συνεδρίου του Εργατικού Κόμματος αυτή την εβδομάδα ότι το κόμμα της δεν θα ανεχθεί φορολογικές παρατυπίες όσον αφορά την Uber και πρόσθεσε ότι «χρειάζεται να κάνουν περισσότερα για να αποδείξουν ότι οι ιδιώτες οδηγοί πληρώνουν φόρους» γράφει η Financial Times.

«Έχουμε μπουχτίσει με το κατεστημένο που απλά μας ελέγχει συνέχεια. Δίνουν άδειες από εδώ και από εκεί, χωρίς να ενδιαφέρονται για εμάς. Τα κόστη ανεβαίνουν συνεχώς και αυτοί δίνουν άδειες στον οποιοδήποτε, δεν τους απασχολεί η εφαρμογή Uber. Οποιοσδήποτε έχει ένα μικρό κεφάλαιο τον αφήνουν να μπει στην αγορά και να κάνει ότι θέλει», υποστήριξε ένας οδηγός ταξί.

Οι οδηγοί καταγγέλουν αθέμιτο ανταγωνισμό, λόγω της ευρείας διάδοσης εφαρμογών για κινητά όπως η Uber, που δίνουν τη δυνατότητα μίσθωσης ιδιωτικών αυτοκινήτων από τους επιβάτες αντί για ταξί και ζητούν τη λήψη μέτρων στην αγγλική πρωτεύουσα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το Εuronews...


Δείτε το παρακάτω βίντεο από το BBC...


Δείτε διάφορες εικόνες από την κινητοποίηση των οδηγών ταξί που πραγματοποιήθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα ΕΔΩ...

ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...