Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Περί απαγόρευσης του καπνίσματος..!

Σε συνέχεια καταγγελίας πολίτη η οποία μας διαβιβάστηκε μέσω της Γραμμής καταγγελίας για το κάπνισμα (1142) του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων
(ΚΕΕΛΠΝΟ), στην οποία αναφέρεται πως επιβιβάστηκε σε ταξί στις 17/08/14 το βράδυ και ο οδηγός κάπνιζε εντός του οχήματος κατά την διαδρομή, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τις διατάξεις της Ισχύουσας Νομοθεσίας.



Σύμφωνα με το Ν.3730/08, άρθρο 3, παρ. 1ζ: «Εκτός από όσες απαγορευτικές ή περιοριστικές διατάξεις ισχύουν και εφαρμόζονται ήδη, απαγορεύεται πλήρως, από 1ης Ιουλίου 2009, το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού στους ακόλουθους χώρους: (α) σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, κλειστούς ή στεγασμένους, που χρησιμοποιούνται για την παροχή εργασίας, … (ζ) στα παντός είδους μέσα μαζικής μεταφοράς συμπεριλαμβανομένων των επιβατηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων, με μετρητή (ταξί) και αγοραίων».


Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, ώστε τα μέλη της Ομοσπονδίας να κληθούν να συμμορφωθούν με την Αντικαπνιστική Νομοθεσία και να ελαχιστοποιηθούν οι παραβάσεις κατά το μέγιστο δυνατόν.

ΠΗΓΗ: http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...