Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Βουλγαρία: Οδηγοί ταξί σε ρόλο "τραυματιοφορέων" στους δρόμους της Σόφιας..!

Σόφια: Πιστοποιητικά "τραυματιοφορέων" σε δεκαπέντε (15) οδηγούς ταξί έδωσε ο Βουλγαρικός Ερυθρός Σταυρός σύμφωνα με όσα αναφέρει το Πρακτορείο Ειδήσεων
FOCUS. Τα οχήματα των οδηγών που έλαβαν πιστοποιητικά διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό με ένα επαγγελματικό κιτ πρώτων βοηθειών, ένα γιλέκο με ένα ειδικό σήμα και ένα σακάκι.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα φροντίδας του Βουλγαρικού Ερυθρού Σταυρού όπου οι οδηγοί ταξί συμμετείχαν σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα πρώτων βοηθειών και έμαθαν πώς να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε τροχαία και άλλου είδους ατυχήματα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Βουλγαρικού Ερυθρού Σταυρού, Hristo Grigorov και τον πρόεδρο της Active Club, Stefan Sofiyanski, σε συμβάν ενός ατυχήματος τα πρώτα 7 έως 8 λεπτά είναι πολύ σημαντικά για την ανθρώπινη ζωή. Οι συγκεκριμένοι οδηγοί δεν θα πραγματοποιούν κάτι το παραϊατρικό. Θα είναι άνθρωποι που θα βοηθούν σε περιπτώσεις οδικών ή άλλου τύπου ατυχημάτων και θα προετοιμάζουν ή θα προβαίνουν σε αναγκαίες σωτήριες πράξεις καθοριστικές για ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...