Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλληψη γυναίκας που πραγματοποιούσε παράνομο μεταφορικό έργο μέσω ιστοσελίδας στο Ιnternet..!

Πριν από λίγες μέρες ενημερώθηκε το Σωματείο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α)  από την διαδικτυακή ομάδα ΔΙΑ.ΤΑΞΙ, που δραστηριοποιείται στο
Facebook, για μια ιστοσελίδα που παρέχει παράνομο μεταφορικό έργο.

Συγκεκριμένα το Σ.Α.Τ.Α ενημερώθηκε ότι στην ιστοσελίδα www.welcomepickups.com
παρέχεται ως προσφερόμενη υπηρεσία , μεταφορά επιβατών με ΙΧ , έναντι κομίστρου.
Το κόστος της διαδρομής Αεροδρόμιο - Αθήνα με ΙΧ , χρεώνεται παράνομα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα με 35 ευρώ , όσο δηλαδή το κόστος της φιξ σταθερής χρέωσης του ταξί στο ημερήσιο τιμολόγιο.

Η διαδικτυακή ομάδα ΔΙΑ.ΤΑΞΙ αφού προσκόμισε στο Σ.Α.Τ.Α όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω ιστοσελίδα , κοινοποίησε στον ιστότοπο της, φωτογραφίες οδηγών όπως αυτές παρουσιάζονταν δημόσια, προκειμένου να ενημερώσει τους συναδέλφους ιδιοκτήτες ταξί.

Στις 27.9.2014 , γυναίκα συνάδελφος που βρίσκονταν στο Αεροδρόμιο Αθηνών στην πύλη 2 αφίξεων , αναγνώρισε , έχοντας δει το πρόσωπο παράνομης οδηγού στην διαδικτυακή ομάδα ΔΙΑ.ΤΑΞΙ , γυναίκα οδηγό η οποία περίμενε επιβάτη προκειμένου να την μεταφέρει με το ΙΧ της έναντι κομίστρου.

Εν συνεχεία ενημερώθηκε εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος έτυχε εκείνη την στιγμή να βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο.

Κατόπιν τούτου ενημερώθηκε η Αστυνομία από τον εκπρόσωπο της διαδικτυακής ομάδας ΔΙΑ.ΤΑΞΙ και υπήρξε σημαντική κινητοποίηση της τροχαίας προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί η παράνομη οδηγός.

Στο περιπολικό γνωστοποιήθηκε  η φωτογραφία της παράνομης οδηγού , όπως αυτή ήταν κοινοποιημένη στο Ίντερνετ , και έτσι κατόπιν υπόδειξης και παρακολούθησης η γυναίκα συνελήφθη.
Η ανυποψίαστη τουρίστρια που είχε κλείσει την μετακίνηση της με την εν λόγω παράνομη ιστοσελίδα, ομολόγησε ότι είχε κλείσει την διαδρομή έναντι κομίστρου.

Η παράνομη οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και θα σχηματιστεί δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Συγχαίρουμε την ομάδα ΔΙΑ.ΤΑΞΙ αλλά και την συνάδελφο που ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ομάδας για τον ενδιαφέρον τους και τις κινήσεις τους προκειμένου να συλληφθεί η παράνομη οδηγός.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα 28.9.2014 η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που παρέχει παρανόμως μεταφορικό έργο με ΙΧ έναντι κομίστρου , έχει κατεβάσει τις φωτογραφίες των οδηγών από τον ιστότοπο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...