Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης με τον νέο Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη..!

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης με τον νέο Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης κ.
Μανώλη Τσέπελη.

Οι ιδιοκτήτες ταξί ευχήθηκαν στον κ. Τσέπελη καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του και τον ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν τον κλάδο των ταξί σε τοπικό επίπεδο.

Μια σειρά από διάφορα απλά και αυτονόητα πράγματα που αφορούν τις υπάρχουσες πιάτσες των ταξί και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα του επαγγελματία οδηγού ταξί, πρόκειται να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τον επόμενο σχεδιασμό της κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης, θα υπάρξει συνεργασία του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης με τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, όπως εξάλλου θα συμβεί και με άλλους εκπροσώπους και φορείς του Δήμου μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια γνωριμίας των νέων αιρετών αρχόντων της περιοχής με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί και της ενημέρωσης τους για θέματα που αφορούν τον κλάδο των ταξί σε τοπικό επίπεδο.


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...