Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Εκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη μεταφορά των μαθητών..!

Εκτάκτως συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10 το πρωί στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, 2ος
όροφος), η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με θέμα τη μεταφορά των μαθητών.
Συγκεκριμένα, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν για διαπραγμάτευση της μεταφοράς μαθητών στα δρομολόγια με λεωφορεία για τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας και στα δρομολόγια με λεωφορεία και ταξί για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Επιπλέον, και την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή, εκτάκτως και ώρα 10 π.μ. θα συνεδριάσει στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στην Ι.Π. Μεσολογγίου (ισόγειο), προκειμένου να πραγματοποιηθεί διαπραγμάτευση με τους ενδιαφερόμενους μεταφορείς για την μεταφορά μαθητών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με ταξί.

Τέλος, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 2.30 μ.μ. η Οικονομική Επιτροπή εκτάκτως θα συνεδριάσει στα γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, 2ος όροφος), για την μεταφορά των μαθητών της Π.Ε. Αχαΐας με ταξί.
Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr , καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στις παραπάνω συνεδριάσεις προκειμένου να λάβουν μέρος στις παραπάνω διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.

ΠΗΓΗ: http://www.patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...