Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Βρετανός τουρίστας επιτέθηκε διαδοχικά σε δύο οδηγούς ταξί στην Πάφο..!

Επίθεση από Βρετανό τουρίστα δέχθηκαν χθες βράδυ δυο οδηγοί ταξί στην Πάφο. Ο Βρετανός επιτέθηκε διαδοχικά στους οδηγούς ταξί, οι οποίοι ανέλαβαν να τον
μεταφέρουν σε ξενοδοχείο από το αεροδρόμιο Πάφου.

Αμόκ κατέλαβε νεαρό βρετανό τουρίστα, ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης, αμέσως μόλις αφίχθη μαζί με την σύντροφο του χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Πάφου.

Αρχικά αποπειράθηκε να επιτεθεί σε οδηγό ταξί, ο οποίος τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο για να τους μεταφέρει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο οδηγός του ταξί κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και ειδοποίησε αμέσως συναδέλφους του και τους υπεύθυνους του ταξιδιωτικού γραφείου.

Μετά την παρέλευση αρκετών λεπτών, κατάφεραν να ηρεμήσουν τον θερμόαιμο τουρίστα, ο οποίος επιβιβάστηκε σε δεύτερο ταξί. Σύμφωνα, όμως, με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ταξί, λίγα λεπτά αργότερα επιτέθηκε ξανά και στο δεύτερο οδηγό ταξί:

"Την πρώτη φορά ήταν συνοδηγός, τον έπιασε από το λαιμό. Τη δεύτερη φορά καθόταν πίσω και επιτέθηκε στον οδηγό από πίσω. Έχασε τον έλεγχο και χτύπησε και το αυτοκίνητο".

Ο βρετανός συνελήφθη από την Αστυνομία και αντί στο ξενοδοχείο πέρασε τη νύχτα του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.



ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...