Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Προς: Υπουργό Εργασίας, κ. Βρούτση Ιωάννη. Kοινοποίηση γραφείο Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά Αντώνη..!

Προς: Υπουργό Εργασίας, κ. Βρούτση Ιωάννη 
Kοινοποίηση γραφείο Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά Αντώνη

Αθήνα 8/9/14
Κύριε Υπουργέ
Σε όλη τη διάρκεια της υπουργικής σας θητείας έχουμε κάνει πολλές συναντήσεις τόσο με σας όσο και με στελέχη του επιτελείου σας. Κάποιες από αυτές τις συναντήσεις έγιναν με παρότρυνση ή παρέμβαση του πρωθυπουργού.
Κρίνοντας εκ του –μη- αποτελέσματος και υπό την απειλή των ειδοποιητηρίων για κατάσχεση τα οποία φτάνουν σωρηδόν σε συναδέλφους, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι υλοποιείται την πιο βάρβαρη και εγκληματική πολιτική που βίωσε ποτέ ο κλάδος μας. 
Επειδή περιθώρια πλέον δεν υπάρχουν και επειδή πολλά μέλη μας νικημένα από το άγχος και την αγανάκτηση αποδήμησαν για τον άλλο κόσμο και όσο ακόμη μπορούμε να σώσουμε κάποιους , σας ζητάμε άμεση συνάντηση.
Ο ρόλος μας δεν είναι να πηγαίνουμε σε κηδείες και μνημόσυνα αλλά να προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες των συναδέλφων μας.
Επειδή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας είναι αδύνατη (προφανώς θεωρείτε ότι πάψαμε να υπάρχουμε) καταφύγαμε στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ευελπιστούμε ότι θα μας απαντήσετε.

Για την Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α
ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ|: http://www.poeiata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...