Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑ..!

Οι μάσκες έπεσαν. Ο βρώμικος πόλεμος προς τον Θύμιο Λυμπερόπουλο όχι μόνο δεν έχει κοπάσει, αντίθετα,  οργανωμένα πλέον έχει ενταθεί. Οι επικείμενες εκλογές του ΣΑΤΑ
είναι η ιδανική ευκαιρία για όλους αυτούς ( που δυο χρόνια πριν έδωσαν χείρα βοηθείας στον Ραγκούση και πολέμησαν με λύσσα τον κλάδο των ταξί και τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ)  να κατασκευάσουν μυθεύματα  και να τα δώσουν για απαγγελία σε γνωστούς  και μη εξαιρετέους  ‘’συναδέλφους’’’ στα ΜΜΕ.  Γι αυτούς δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της δικαιοσύνης. Τώρα βέβαια ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται αλλά ευελπιστούμε ότι  αυτοί οι ‘’συνάδελφοι’’ σαν γνήσια παπαγαλάκια  υπό την πίεση της δικαιοσύνης θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν τους εντολοδόχους τους.


ΜΗΝΥΜΑ 1
Τόσο η διοίκηση του ΣΑΤΑ όσο και ο πρόεδρός του Θύμιος Λυμπερόπουλος δεν θα σταματήσουν αν δεν σπάσουν όλα τα αποστήματα που βρίσκουν χώρο δράσης σε διάφορες γειτονιές της Αττικής και με το έτσι θέλω αμαυρώνουν την εικόνα του κλάδου, προπηλακίζουν και διώχνουν συναδέλφους από τα ‘’ αυτοσχέδια λημέρια τους’’ και οσφραίνονται ως ύαινες ανυποψίαστους τουρίστες και πολίτες για να τους πάρουν γη και ύδωρ για μια διαδρομή.

ΜΗΝΥΜΑ 2
Όσοι  δεν έχουν άμεση σχέση με την οικογένεια του ταξί και ονειρεύονται έναν κλάδο χωρίς τον ηγέτη του για να μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια τους, τους πληροφορούμε ότι αυτή η ημέρα αργεί πολύ ακόμη. Αλλά κι όταν ο Θύμιος Λυμπερόπουλος αποφασίσει να αποσυρθεί θα υπάρχει ένας αντίστοιχος Λυμπερόπουλος , να τους ενοχλεί, να τους εμποδίζει, να τους κρατά μακριά από το ταξί. Το ΣΑΤΑ θα είναι πάντα εδώ, θεματοφύλακας της αξιοπρέπειας χιλιάδων επαγγελματιών που αρνήθηκαν, αρνούνται και θα αρνούνται να σκύβουν το κεφάλι σε μελλοντικούς μεταρρυθμιστές, σε προπαγανδιστικά ραδιόφωνα και κανάλια, σε ψευτοπαλληκαράδες με ημερομηνία λήξεως.

ΜΗΝΥΜΑ 3
Δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση, ότι η λασπολογία και η επίθεση προς το ταξί και τον Θύμιο Λυμπερόπουλο βρήκε επικοινωνιακή στέγη στην συχνότητα του SKAI 100.3. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά και πολύ πιθανόν να μην είναι ούτε η τελευταία. Η λογική της δικής τους ενημέρωσης ορίζει ότι ο καταγγέλλων μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά ο καταγγελλόμενος δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει. Τουλάχιστον όχι στο SKAI 100.3. Όταν  ζητήθηκε από τον σταθμό , να δοθεί επίσημα από τη διοίκηση του ΣΑΤΑ απάντηση-στην ίδια εκπομπή- για τις καταγγελίες η απάντηση ήταν αρνητική. Γιατί άραγε…

ΥΓ. Ο ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΕΞΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΝΤΕΞΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΕΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ, ΑΝΤΕΞΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΜΕ. 
ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ 
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ.
ΣΤΙΣ 2,3 & 4 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...