Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Επανάσταση» στα ταξί της Μελβούρνης με ελληνική τεχνολογία..!

 Μπορεί η προσπάθεια Ελλήνων ιδιοκτητών ταξί να φέρουν Έλληνες οδηγούς στη Μελβούρνη να μην στέφθηκε από επιτυχία, αλλά οι ίδιοι λένε ότι μια ελληνική τεχνολογία
θα τονώσει τον κλάδο τους.

Πρόκειται για την ελληνικής εφεύρεσης «taxiplon» που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο επιβατικό κοινό μια νέα διάσταση στις υπηρεσίες ταξί…
Το σύστημα αυτό, που θα εισαχθεί από την Ελλάδα, θα εφαρμοστεί και στη Μελβούρνη από τρεις ελληνικές εταιρίες ταξί που διαθέτουν στόλο 505 αυτοκινήτων.

 Όπως λέει ο Ηρακλής Κατσιαμπάνης, ιδιοκτήτης της εταιρείας TaxiLink, που διαθέτει 150 αυτοκίνητα, «κάνοντας χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, η «taxiplon» κάνει την κλήση ταξί… παιχνιδάκι! Με τη δωρεάν εφαρμογή «taxiplon» το κοινό θα καλεί ταξί από το κινητό του με το πάτημα ενός κουμπιού».

«Όλα τα αυτοκίνητα των τριών εταιριών θα είναι εξοπλισμένα με το καινοτόμο ελληνικό λογισμικό που διαθέτει σύστημα πλοήγησης και συνδέεται με το taxiplon smart phone application, καθώς και την ομώνυμη διαδικτυακή εφαρμογή εύρεσης ταξί» λέει ο κ. Κατσιαμπάνης. Ο ίδιος θεωρεί το σύστημα αυτό «επαναστατικό» γιατί ο πελάτης θα έχει να κάνει «απ” ευθείας με τον οδηγό», θα ξέρει πού βρίσκεται, πόση ώρα θα κάνει και όλα τα σχετικά.

ΠΗΓΗ:http://parathiro.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...