Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΕΥΒΟΙΑ: ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑΞΙ 1.500 ΠΑΚΕΤΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ..!


Συνελήφθησαν δύο άτομα από της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων. Πρόκειται για έναν 47χρονος Πακιστανό και έναν 30χρονο από το Αφγανιστάν.

Χθες, στις 22.05 το βράδυ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο ελέγχων και περιπολιών, εντόπισαν το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται στην πόλη της Χαλκίδας και το ακινητοποίησαν για αστυνομικό έλεγχο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και κατασχέθηκαν 150 κούτες λαθραίων τσιγάρων, που περιείχαν συνολικά 1.500 πακέτα, τα οποία δεν είχαν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 47χρονος, ως οδηγός ταξί, ιδιοκτησίας μιας γυναίκας από περιοχή της Αθήνας,
μαζί με τον 30χρονο που επέβαινε ως συνοδηγός, είχαν προμηθευτεί τις ποσότητες λαθραίων τσιγάρων χθες το απόγευμα από αλλοδαπό σε περιοχή της Αττικής, με σκοπό να τα διακινήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο,
ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το ταξί, ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...