Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΜΑΪΜΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...!!!

Με ιδιωτικά ΙΧ αυτοκίνητα αλλά …έναντι αμοιβής αλλοδαποί μετέφεραν στο αεροδρόμιο Χανίων δύο άτομα, σε βάρος των οποίων έγινε ήδη καταγγελία από το σωματείο
αυτοκινητιστών ταξί. Τα περιστατικά που καταγγέλλονται από τους αυτοκινητιστές και για τα οποία επιλήφθηκε και η αστυνομία είναι δύο: Στο αεροδρόμιο Χανίων, εμφανίστηκε ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο που αποβίβασε τουρίστες.

Ο οδηγός ήταν ένας άντρας με καταγωγή από τη Γεωργία και ύστερα από την καταγγελία των ιδιοκτητών ταξί, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου γιατί εκτός από το γεγονός ότι μετέφερε παράνομα τους τουρίστες, πήρε χρήματα από αυτούς και συγκεκριμένα 39 ευρώ για τη διαδρομή Αγία Μαρίνα – αεροδρόμιο Χανίων. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής. Στο αεροδρόμιο Χανίων έφτασε ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια αλλοδαπή γυναίκα που μετέφερε τουρίστες από τον Πλατανιά. Η γυναίκα εντοπίστηκε την ώρα που έπαιρνε από τους τουρίστες χρήματα για τη μεταφορά τους, ενώ όπως προέκυψε οδηγούσε το αυτοκίνητο έχοντας στην κατοχή της ερασιτεχνικό δίπλωμα.

 Οι αυτοκινητιστές ταξί καταγγέλλουν οτι και τα δύο αυτοκίνητα με τα οποία γινόταν η μεταφορά των τουριστών ανήκουν στο ίδιο άτομο, το οποίο μάλιστα κατέχει και θέση σε θεσμικό όργανο που έχει σχέση με τον τουρισμό.


ΠΗΓΗ:http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...