Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η ένωση ραδιοταξί Πτολεμαΐδας ‘Πτολεμαίος’ ανακοινώνει ότι χωροθετήθηκαν θέσεις στάθμευσης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ΤΑΧΙ), στον προαύλιο χώρο του Μποδοσάκειου..!

Η ένωση ραδιοταξί Πτολεμαΐδας ‘Πτολεμαίος’ ανακοινώνει ότι χωροθετήθηκαν θέσεις στάθμευσης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ΤΑΧΙ), στον
προαύλιο χώρο του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.  Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού γίνεται πιο γρήγορη αφού θα
υπάρχουν σταθμευμένα ταξί στο νοσοκομείο άμεσα διαθέσιμα να εξυπηρετήσουν. Αν παρόλα αυτά υπάρξουν μικρές χρονικές περίοδοι που δεν υπάρχει όχημα στο νοσοκομείο, με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο της ένωσης ραδιοταξί Πτολεμαίος θα εξυπηρετηθείτε σε λίγα λεπτά, τηλ. κέντρο: 2463022212 & 2463024900.
            Ευχαριστούμε την διοίκηση του Μποδοσάκιου νοσοκομείου, καθώς και την διοίκηση του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο θέμα. Η ένωση ραδιοταξί Πτολεμαίος εξυπηρετεί το κοινό άμεσα, γρήγορα και πάνω από όλα με ασφάλεια, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες την μέρα, για οποιαδήποτε προορισμό.

ΠΗΓΗ:http://ptolemaidalive.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...