Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Καρέ-καρέ ληστεία της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΧΙ, σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα..!

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο από τρεις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν καρέ-καρέ ληστεία προχθές τα ξημερώματα στον Γέρακα, της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ένοπλες
ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΧΙ, σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα. Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Τη δράση τους σταμάτησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 22 και 23 ετών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και τις ομολογίες τους, προσποιούμενοι τους πελάτες επιβιβάζονταν σε ταξί. Κατά τη διαδρομή, σε ερημικό σημείο, απειλούσαν τον οδηγό με περίστροφο και με μαχαίρι, του αφαιρούσαν τις εισπράξεις και τον αποβίβαζαν βιαία από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια επιβίβαζαν στο ταξί τον τρίτο συνεργό τους και λήστευαν βενζινάδικα και όχι μόνο. Για το θέμα, διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής εδώ.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...