Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ “Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ” (17-05-2013)..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
“Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ”
17-05-2013

Χαιρετίζουμε πανευτυχείς τους νέους μας
συνάδελφους. Όλοι εμείς (οι πρώην ταξιτζήδες), που διαχειριζόμαστε το ασύληπτο 1,2% του όγκου των τουριστών μας, ενωμένοι πλέον ένα σώμα μια ψυχή με τους άλλους “εταίρους” του τουριστικού κεφαλαίου μας, υποσχόμαστε ημέρες δόξης λαμπρές. Υποσχόμαστε ότι ευγενέστατοι, πεντακάθαροι και πάνω απ΄ όλα ενωμένοι ως γροθιά με τους νεόκοπους συνεργάτες στη μεταφορά της λαοθάλασσας των 17.000.000 επισκεπτών – τουριστών, θα ανταπεξέλθουμε και φέτος.

Εμπνεόμενοι από τη φωτισμένη ηγεσία της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α , δίπλα περίπου από τους νέους μας κουμανταδόρους (κ. Κεφαλογιάννη – κ. Ανδρεάδη). Τέταρτος από αριστερά καθόταν ο Θύμιος στο meeting των ... φορέων (τρομάρα μας)! Υπό την στιβαρή καθοδήγηση του πανάξιου πρωθυπουργού μας! Ναι, αυτού που έχει τον πρόεδρό μας μια κοντά, μια μακριά (και μαζί και χώρια που λένε)!

Σεβόμενοι πάντα τις εντολές σας για τα καθήκοντά μας στη νέα μας καριέρα, τολμούμε να σας υπενθυμήσουμε μια λεπτομέρεια, μπροστά σ' αυτόν τον τεράστιο όγκο εργασίας που μας περιμένει κατακαλόκαιρο. Η υπενθύμηση γίνεται, διότι δεν προλάβαμε τον λαοφιλή πρωθυπουργό μας πριν την αναχώρηση μετά της κουστωδίας του, με προορισμό τη μυρμηγκοφωλιά της Κίνας.

Θέλουμε λοιπόν, να δείτε με κατανόηση το αίτημά μας. Στην παραγγελία που ενδεχομένως θα δοθεί γι' αυτά τα δίτροχα αμαξίδια που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στους δρόμους οι Κινέζοι συνάδελφοί μας ταξιτζήδες (κάρα τα λέμε εδώ στη Ρούμελη), να περιλαμβάνεται αντίστοιχος αριθμός από αυτά τα στρογγυλά ψαθάκια ηλίου που φορούν κι αυτοί. Έτσι κάνοντας ένα τεράστιο άλμα προσαρμογής στην σύγχρονη αντίληψη προσφοράς υπηρεσιών τουρισμού, δε θα μπορούν να μας συναγωνιστούν !! (τουλάχιστον αυτοί...)

Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε που καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με σάς, τους άλλους φορείς. Ευχαριστούμε που θα αφήσετε και σε μας, ψιχουλάκια του έργου ΜΑΣ ! Τιμή μας που μας κουβεντιάζετε.

Είμασταν νοικοκυραίοι, γίναμε διακονιαραίοι !! Διακονιαραίοι = επαίτες, ζήτουλες, φτωχοσυγγενείς στην πίτα που μας άρπαξαν... Ευχαριστούμε γι' αυτά τα βλέμματα συμπάθειας που μας ρίχνετε (ε, κ. Κεφαλογιάννη; ) όταν κλαίμε τον πεθαμένο !

Να μεταφέρετε και στους άλλους...φορείς τη συμπάθειά μας, επειδή εμείς δεν το γνωρίζουμε ακόμη όλο αυτό το τσούρμο των ορνίων που γυροφέρνει το κάποτε περήφανο κουφάρι μας !

Το είδαμε (το τσούρμο), στην περιβόητη συνάντηση των χαμογελαστών ... φορέων και σφίχτηκε η καρδιά μας. Άραγε, θα περνάει το 20ευρω η είσπραξή μας, τώρα με την απελευθέρωση από τη σκλαβιά;!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
(πρώην ταξί και τώρα κα-τουρίστες)

Τα δύο Θήτα

Θάνος                                Θωμάς
Αχτύπης                              Μπανιάς
(πρόεδρος)                       (Γ.Γραμματέας)

Υ.Σ. Γι' αυτό συνάδελφοι βιαστείτε. Κάντε τις παραγγελίες σας τώρα που τα κινέζικα σομπρέρο είναι δώρο.

Προς Σωματείο Ταξί Θεσσαλονίκης : Σας είπανε, λέει, οι της Δημοτικής Αστυνομίας να βρείτε χώρους πάρκινγκ ; Κανένα πρόβλημα ... Τώρα, με τη διεύρυνση των υπηρεσιών ταξί, θα μπορεί όλος αυτός ο αχταρμάς των εμπλεκομένων φορέων (τουριστικά – ενοικιαζόμενα κ.α) να μας φιλοξενούν (συναδελφικά) στις εγκαταστάσεις τους.

Άλλωστε, σ' αυτές τις εγκαταστάσεις θα βρείτε κι άλλους “δικούς μας”. Θα είναι όσοι έχουν πάει εκεί νωρίτερα για τη διανομή των συσσιτίων, όπως έλεγε ο πρόεδρος Θύμιος όταν έκανε touring στα Περιφερειακά Συμβούλια. Σα να τα ήξερε όλα από τότε ο πρόεδρος !

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...