Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ..!

 Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη για θέματα Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Τσακίρης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων κ. Παναγιώτης Προύτζος και ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί κ. θύμιος Λυμπερόπουλος.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Πρωθυπουργός δήλωσε:

«Θα έχουμε φέτος τουλάχιστον 17 εκατομμύρια τουρίστες. Αυτή η εξέλιξη είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα μας, είναι ρευστότητα, χρήμα για την αγορά και είναι καινούργιες, υγιείς θέσεις εργασίας. Όμως, ο Τουρισμός και η εικόνα της χώρας δεν είναι μόνον ευθύνη της Πολιτείας. Είναι ευθύνη όλων μας, Πολιτείας, επαγγελματιών, επιχειρήσεων, αλλά κυρίως των ίδιων των πολιτών. Γι' αυτό και θέλω να απευθυνθώ σε όλους σας. 


 Γιατί; Για να έχουμε και του χρόνου τόσους και ακόμα περισσότερους τουρίστες, θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών, την ποιότητα των προϊόντων μας, των ελληνικών μας προϊόντων, τις τιμές, την ασφάλεια των επισκεπτών και το να είναι οι πόλεις μας και οι παραλίες μας καθαρές. 

Γι' αυτό ζήτησα σήμερα, εδώ, από τους εκπροσώπους της αγοράς που και αυτοί, όπως όλοι, χτυπήθηκαν σκληρά από την κρίση και γι' αυτό παρακαλώ όλους τους Έλληνες, σήμερα, επαγγελματίες, τοπική αυτοδιοίκηση, τον κάθε Έλληνα πολίτη, για το καλό της Πατρίδας να βοηθήσουν, ώστε να ακτινοβολήσουμε όλοι μας στους ξένους τον καλύτερο εαυτό μας. 

Να αναγνωριστεί απ' όλους η Ελλάδα ως ομορφιά, ως ποιότητα, ως πολιτισμός, ως ευγένεια, ως φιλοξενία. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε αυτό το μεγάλο που θέλουμε να φτιάξουμε για το αύριο μας, για το αύριο των παιδιών μας. Και όλοι μαζί αυτό το σχέδιο μπορούμε να το πετύχουμε. Θα το πετύχουμε για το μέλλον των παιδιών μας».

Δείτε το ρεπορτάζ της ΝΕΤ:




ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...