Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ:Κίτρινος πυρετός στο Άλιμο με την πιάτσα των ταξί στην Κύπρου..!

Κίτρινος πυρετός στο Άνω Καλαμάκι μετά το ξήλωμα της ταμπέλας από την πιάτσα της Κύπρου και το “γράψιμο” από την τροχαία Ελληνικού δυο ταξιτζήδων! Όλα ξεκίνησαν
όταν επαγγελματίες της Κύπρου που τα ταξί πάρκαραν έξω από τα καταστήματά τους, διαμαρτυρήθηκαν στο δήμο. Παρά τις συστάσεις της δημοτικής αστυνομίας, αντί να παρκάρουν πέντε ταξί  λόγω και της αναδουλειάς που αντιμετωπίζουν οι ταξιτζήδες, η πιάτσα γέμιζε ταξί.
Οι καταστηματάρχες πίεσαν το δήμαρχο και ένα ωραίο πρωϊνό εντελώς αυθαίρετα κάποιοι κατέβασαν την πινακίδα και προσπάθησαν να δημιουργήσουν νέα πιάτσα ταξί στην Ιωνίας στο άγαλμα του Καραϊσκάκη. Πρόκειται για παράνομη ενέργεια γιατί τις πιάτσες των ταξί τις καθορίζει ο ΟΑΣΑ. Αντιπροσωπεία των ταξιτζήδων πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο και φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, να βρέθηκε λύση. Στην πιάτσα θα παρκάρουν μέχρι πέντε ταξί και τα υπόλοιπα θα περιμένουν τους πελάτες πιο πάνω στην Κύπρου.
Τι λένε οι ταξιτζήδες:
“”Μόνιμα είναι παρκαρισμένα 2 ΙΧ μέσα στην πιάτσα των ταξί.Ποιος είπε ότι θα φύγουμε και θα πάμε στο μετρό.Εδώ η πιάτσα είναι 40 χρόνια.Να δούμε και πότε θα γίνει η πιάτσα στο μετρό.Το θέμα είναι ποιος θα διπλοπαρκάρει, το ΙΧ ή το ταξί; Γιατί αν διπλοπαρκάρει το ΙΧ, δεν υπάρχει πρόβλημα…Αν τώρα έρθει η αστυνομία κανονικά θα πρέπει να γράψει τα ΙΧ που είναι διπλοπαρκαρισμένα.
Μας έγραψε η τροχαία Ελληνικού για πειθαρχικό, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι ο δήμαρχος.Όταν μας έγραψαν ήμασταν τέσσερα ταξί κανονικά παρκαρισμένοι στη νόμιμη.Δεν ήμασταν διπλοπαρκαρισμένοι. Δεν υπήρχε όμως η πινακίδα.
Το πρόβλημα το δημιουργούν 3-4 μαγαζάτορες. Πάνω στην πιάτσα την κανονική είναι παρκαρισμένα ΙΧ”.
Τι  είπε ο Δήμαρχος στους ταξιτζήδες:
” Το πρωϊ δεν μπορεί να περάσει κανένας. Σας παρακαλώ μέχρι τέσσερα αυτοκίνητα και οι υπόλοιποι επάνω στην Κύπρου.”

Νίκος Τσαμπαρλής:”Το κάνατε άνω κάτω το Καλαμάκι με την αυθαίρετη ενέργεια να ξηλώσετε την πινακίδα στην πιάτσα.Δεν είχατε αυτό το δικαίωμα
Θάνος Ορφανός:“Δεχτήκαμε οχλήσεις από επαγγελματίες για να αποκατασταθεί η τάξη στην Κύπρου από τα παρκαρισμένα ταξί.”
Χρήστος Δουρίδας:“Να τους βοθήσουμε για να σβηστούν οι κλήσεις και να μην τους πάρουν τις πινακίδες.”
H νέα παράνομη πιάτσα στην Κύπρου
Έφυγαν τα ταξί που πάρκαραν μπροστά στα καταστήματα της Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...