Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Άγριο πιστολίδι στο Παγκράτι - Κακοποιός πυροβόλησε αστυνομικό μέσα από ταξί..!


- Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο δράστης πυροβόλησε τους αστυνομικούς μέσα από ταξί
- Ένας αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα αλλά ευτυχώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο
- Ο δράστης πριν το άγριο πιστολίδι είχε κλέψει τρία φαρμακεία σε Ν. Κόσμο, Βύρωνα και Υμηττό
- ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣΣΥΜΠΛΟΚΗΣ
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τεράστια αστυνομική δύναμη έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή του Παγκρατίου και συγκεκριμένα στην οδό Χρεμωνίδου, όπου εκεί οι αστυνομικοί θεωρούν πως κρύβεται ο
επικίνδυνος δράστης που λίγο νωρίτερα δεν δίστασε να ανοίξει πυρ και να πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών.


Όλα ξεκίνησαν στις 20:25 στον Νέο Κόσμο όταν ο δράστης εισέβαλε σε φαρμακείο και με την απειλή όπλου άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, για να πείσει τον ιδιοκτήτη να πάρει τα χρήματα, τον χτύπησε και τον τραυμάτισε με το πίσω μέρος του όπλου του.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ο δράστης στον Υμηττό επί της οδού Ηλιουπόλεως μπήκε σε άλλο ένα φαρμακείο και πάλι με την απειλή του όπλου έκλεψε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αυτό συνεχίστηκε και τρίτη φορά με τον δράστη να ληστεύει αυτή τη φορά ένα φαρμακείο στον Βύρωνα. 

Από τις τρεις αυτές ληστείες, αναπτύχθηκαν στις γύρω περιοχές μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο δράστη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ



Και γύρω στις 21:30 ο επικίνδυνος κακοποιός εντοπίστηκε στην οδό Χρεμωνίδου στο Παγκράτι μέσα σε ένα ταξί. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και κάλεσαν τον κακοποιό να βγει από το αυτοκίνητο και να παραδοθεί. Εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά βγήκε από το ταξί και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ


Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών, ένας αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα, αλλά ευτυχώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και δεν τραυματίστηκε. Από το πανδαιμόνιο που επικράτησε οι αστυνομικοί έχασαν τον δράστη, τον οποίο έψαχναν από πόρτα σε πόρτα στις πολυκατοικίες επί της οδού Χρεμωνίδου και Δαμάρεως. 

Τελικά οι αστυνομικοί λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη ο οποίος μάλιστα ήταν τραυματισμένος από την ανταλλαγή των πυρών. Ο δράστης είχε κρυφτεί σε πολυκατοικία επί της οδού Χρεμωνίδου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μεταφέρει τον δράστη στο πλησιέστερο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους φυσικά με ισχυρή αστυνομική συνοδεία. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ πρόκειται για έλληνα άντρα ηλικίας 42 ετών πάνω στον οποίο βρέθηκε ένα περίστροφο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ και ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ


ΠΗΓΗ:http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...